Text
stringlengths
1
2.51k
Label
float64
0
1
2 tane aldım çok şık ve kaliteli ürün beğendim
0
2 tane almıştım bi anneme bide bana çok beğendik cidden derisi vs çok güzel bayıldık
0
2 tane sipariş verdim birisinin içinde 2 tane var sadece kesinlikle almayinnnnnnnnn yukarda görünsün diye 5 yıldız verdim eksik ürün gönderiyorlar!!!!!!!!!!!
0
2 tanesi kırıldı kendi kendine koptu ysni
1
2 tanesi çok uzundu, birisinde birleştirmek için olan şey yok.
1
2 yıldızlık 1 tanesi kopuk geldi ve fotoğraf takı gibi durmuyo kopuk gelmeseydi yine iyidi paketlemesi kötüydü
1
2 yıllık taahhüdüm bitti. Yeni taahhüt yaptık bu süre zarfında 24 aylık modern taksitleri de sona erdi. Ancak buna rağmen ilk faturadan fazladan modem taksiti alınmış. Müşteri hizmetlerine anlatıyorum ama ne yaptıklarının farkında değiller. Fazladan alınan modem ücretinin iadesini istiyorum. Lütfen işine hakim birisi arasın beni.
1
2. seti alıyorum gayet kullanıslı
0
2.ci alışverişim takılar çok iyi👍
0
20 Temmuz dan beri halen gelemeyen ebebek ten aldım kargom. Kargomsende tarafından teslim edilmedi ürün bir koli bebek ıslak mendildir her yerde olan temini ve telafisi çok kolay olabilecek bir şey olmasına rağmen cook yazık!? Her gün teslimat tarihi erteleniyor ve ücret iadesi yapılacağı söylenmesine rağmen oda yapılmadı
1
20 gün sonra düğünüm var. Oturma grubumu ve yemek odasını Rize'de Doğtaş'tan aldık. İki gün önce kurulum için geldiler. Üçlü kanepenin sağ alt köşesi kırık geldi. Tekli berjerin kol kısmında yırtık var ve üstelik montaja gelen ekip hiçbir iş bilmiyor. Konsolun kapağını dahi takamadılar, çekmecenin kulpunu ters taktılar, kapak ayarını yapmadılar. Nereye elimi atsam dökülüyor. Tekli berjerin ayağını ters taktılar; biri kısa, biri uzun, sallanan koltuk oldu. Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum: Berjer renk seçimini gri yaptım, ısrarla kırlentlerin hangi renk olacağını sordum. Oradaki abla, 'Sistem seçtirtmiyor ama zaten uygun bir şey gönderir,' dedi. Gelen kırlentler çok uyumsuz, baktıkça sinirim bozuluyor. Görseli de ekleyeceğim. Eğer kötü gelirse buradaki kırlentleri alacağımı söyledim, kendisi de söz verdi. Umarım kırlentlerimi alabilirim. Çok büyük hayal kırıklığı yaşamakla beraber, firmanın yaptığı bu sorumsuzluğa karşı tüm haklarımızı arayacağımızı belirtmek istiyorum. Düğün üstü bize karşı yapılan bu terbiyesizliğe karşı susmayacağız. Düğün yapmak zaten stresliyken bir de böyle saçma sapan şeylerle uğraşıp asabınızı bozmayın!
1
20 gündür kullanıyorum hiçbir sıkıntı olmadı renginde almak isteyenlere tavsiye ederim alabilirsiniz çok güzeller
0
20 yıla yakındır Türk Telekom kullanıcısıyım. Yaklaşık olarak son 6 aydır sürekli video izlerken veya internette bir şey bakarken sürekli bir donma sıkıntısı yaşamaktayım Yardım merkeziyle görüştüğümde ise sıkıntı olmadığını söylemekte. Bu seferde 3 gündür arıza var diye interneti kestiler. Sürekli yok 16.00 da gelecek diyor o saati geçince arayınca gece 4 diyor. Bir sonraki gün arayınca yine 16.00 diyor ve sürekli bu saat uzuyor böyle bir sorumsuzluk olamaz. Mağduriyete karşılık mobil internet talep ettiğimizde ise bir çalışan kabul ederken diğeri böyle bir şeyin olamayacağını söylüyor ve bir çözüm önerisi asla vermiyorlar. İnsanlar ders çalışıyor, evde iş yapan bir sürü insan var ama hala arıza giderilemedi tekrardan söylüyorum gerçekten böyle bir sorumsuzluk olamaz.
1
20 yıldan fazla İş Bankası müşterisiyim İş Bankası Sinanoba şubesinde numaratör çalışmıyor. İşCep'ten numara alıp evimden çıkıyorum 1 saat ilkem bekliyorum. İşCep sadece İşCep'ten alınan numaraları gösteriyormuş. Makineden alınan numaraları göstermediği için İşCep'ten numara alıp gitmenin bir anlamı kalmıyor. Doğru zamanı göstermiyor. İşCep 5 dakika. Yazıyor siz şubede 1,5 saat bekliyorsunuz. Şube zaten facia tam emekli semti herkes gişeden yapıyor işlerini gişede 2 kişi çalışıyor. Bir de üst kattan araya ticari yönlendiriyorlar. Bu kadar verimsiz bir şube olamaz. Yıllardır hiçbir çözüm üretilmiyor.
1
20.02.2023'te Detoks Prime yatak aldım Keşan/Edirne Süzgünler Mobilya'dan. Yatağın 1-2 ay içinde gelmesinin mümkün olmadığını söylediler. Bekleyeceğimi söyledim. 10 gün sonra bana malı getirdiler. Oraya koydukları teşhir malını getirip getirmediklerini sorduğumda, yok dediler. Yatağın üst pedi aynı tarafa kayıyordu, daha aldığımız gibi. Sonra aradık, servis iki kere geldi. 'Yaptık' dediler. Sonra yatakta çökme meydana geldi. Servis 3. kez geldi. Yatağın pedini aldı. Yapıştırıcı sürmemelerini, alerjim olduğunu söylediğim halde yapıştırmışlar, utanmadan yollamışlar. 15 gün üstünde yatamadık, yatağı havalandırdık. Üstüne üstlük çökme hala vardı ve Süzgünler'i aradım, genel müdürlüğe bildireceklerini ve arayacaklarını söylediler fakat ne arayan var ne soran. Kusurlu mal satıyorlar ve sattıktan sonra umurlarında bile değil. 1 buçuk sene oldu hala uğraşıyorum. Daha da mallarının arkasında durmazlarsa Tüketici Hakem Heyeti'ne vereceğim.
1
20.07'de bir sipariş oluşturdum. Oğlum için merdivenli olan üründen 1219 numaralı sipariş hala gelmedi, 1 ay olacak. Bir adet gönderi kodu çıkıyor. Sayfalarında onu da sorguluyorum, farklı birine teslim edilmiş olduğunu gösteriyor. Şikayetçiyim, gerekirse mahkemeye kadar gideceğim. Mail attım, dönüş yok. Başka da iletişim bilgileri yok.
1
2012 yılında büyük hayallerle sözleşme yapıp ve senetlerini zorluklarla ödediğim Innovia 4 projesinden ev aldım. Meğerse dert satın almışım. Karşımızda ne yetkili biri var ne de bilgi alabileceğimiz bir merci ve bunlardan hesap soran bir devlet. Yeşil Holding pişmanlıktır.
1
2019 doğumlu kızımı geçen sene gittiği yarım gün olan Yıldırım beyazıt anaokuluna kayıt yaptırmak için gittiğimde kayıtlardan sorumlu olan okul müdürü katkı payı adı altında kayıt ücreti 3000 TL istedi. Neye dayanarak velilerden bu ücreti istediklerini sorduğumda milli eğitimin haberi olduğunu ve ücreti velilerden bu şekilde topladıklarını belirtti.
1
2019 yılında zero stres yatak almıştık. Bir yıl sonra yatakta çökme meydana geldi. Tam hatırlamıyorum ama 2021 yılında servis çağırdık ve yatakta bir problem olmadığını söyleyip çekip gittiler. Normal garanti süresi bitti haliyle. Bugün araştırmalarımda 10 yıl yay garantisi olduğunu öğrendim. Faturamı bulamıyorum ama sizin sisteminizde çıkar herhalde kayıtlarımız. Yıllardır yataktan dayak yemiş gibi kalkıyoruz. Acil çözüm talep ediyorum
1
2020 model Megane dec aracımda şanzıman sorunu için servise gittiğimizde önce 5 bin bakma parası isterim ne çıkar bilinmez dediler 48 binde bir araba nasıl olur EDC arıza verir bu büyük reno ilgilenmiyor şaştım doğrusu. Lütfen yardımcı olur musunuz. Teşekkürler
1
2022 Haziran ayında Teknosa'dan aldığım Xiaomi Mop Pro2 robot süpürgeyi, tekerleği kırıldığı için Teknosa aracılığı ile garantiye 19/02/2024 tarihinde gönderdim. Fakat 20 iş günü içerisinde ne garanti servisinden ne de Teknosa'dan herhangi bir dönüş sağlanmadı. Ben Teknosa'ya gittiğimde ürünümün nerede olduğu bile belli değildi ve bana fatura tutarını iade etmek ile ilgili teklifte bulundular. Günümüz şartlarında iade edilen tutar ile aynı kalitede robot süpürge almam imkansızdı ve garanti servisine mail atacaklarını söylediler. 2-3 gün sonra garanti servisinden dönüş sağlandı ama bir tekerlek için 1800 TL istendi ve biz garanti servisinin verdiği güvensizlikten dolayı kabul etmedik. Hakkım olan 26/03/2024 tarihinde Tüketici Hakem Heyeti'ne misliyle değişim ile ilgili başvuruda bulundum. 14/05/2024 tarihinde bizim haklı bulunduğumuz bir karar çıktı. Biz bu evraklarla Bursa Kent Meydanı Teknosa'ya E... Y Bey'e gittiğimde, kendisinin bir şey yapamayacağını ve bizi Zafer Plaza Teknosa'ya yönlendirdi. Oraya gittiğimizde bize Teknosa hukuk departmanından vukuatlı bir evrak geleceğini söylediler. Bu tarihten sonra birçok kez gittik bilgi almak için, ne evrak geldi ne de bir sonuca ulaşabildik. En son gittiğimizde pazartesi hukuk departmanından dönüş yapılacaktı. 1 ay oldu. Halen cevap yok. Bu platform aracılığı ile sesimi inşallah Teknosa yetkilileri duyar.
1
2022 yılında yeni taşındığım konutumda kullanmak üzere TTNET internet aboneliğimi taşımıştım. İnternetimi taşıdıktan kısa bir süre sonra, bulunduğum konutta internet bağlantım kesildi. Kesinti için TTNET'i aradığımda bugün-yarın düzelecek demesine rağmen internet bağlantım sağlanmadı. Ben de aboneliğimi haklı nedenle feshederek aynı binada bulunan Turkcell Superonline'a geçiş yaptım. Sonrasında TTNET bana cayma faturası kesmişse de haklı fesih nedeniyle faturayı ödemedim. Akabinde TTNET bana karşı icra takibi başlatmıştır. Ben de söz konusu ödeme emrine karşı borca ve icra dairesinin yetkisine itiraz ettim. Sonrasında TTNET başkaca bir işlem yapmamış olup, dosyayı atıl bıraktı.
1
2022'nin Kasım ayında Uğur Derin Dondurucu aldık. Bu zamana kadar derin dondurucudan hiçbir ses gelmezdi. Ancak 1 aydır saatte bir kere pat diye garip bir ses çıkartıyor. Pet şişe kapağını şişedeyken parmakla uzağa fırlatırsınız da içindeki hava pat diye ses çıkarır ya, o şekilde vakumlama sesine de benziyor. 24 saatte 24 kere bu sesi çıkartıyor. Saat tuttuğumda bazen 1 saat 10 dakika, bazen 1 saat 20 dakika, bazen 50 dakika ama genel olarak saatte 1 kere çıkartıyor. Bu çıkan ses salondan, yatak odasından ve mutfaktan da duyulan bir ses. Teknik servis geldiğinde bu sesin normal olduğunu, 2022'nin Kasım ayından beri yani 600 gündür bu sesi 24 saatte 24 kere çıkardığını, ne hikmetse salondan, odadan, mutfaktan duyulan bu sesin hem benim hem eşimin fark etmediğini söyledi. İkimizin de kulağına felç inip aynı anda düzelme olasılığımız yüzde kaç, siz vatandaşlara soruyorum. Hangi derin dondurucu 24 saatte 24 kere evin her yerinden duyulan pat sesini çıkartıyor? WhatsApp'tan video atın, teknik ekip incelesin dediler. 3 kere attım, 3. de bana size zaten dönüş yapmışlar, sorun yok diye yine yalan beyanda bulundular. Telefon kaydı var mı, ekran görüntüsü atın falan diyecektim de uzatmak istemedim. Bana ulaşmışlar da ben hobi olarak 3. kez video atmışım. Yani WhatsApp teknik ekip kimse, zaten baştan o da bilgi verildi diye yalan söylüyor. Ayrıca, peki neden 1,5 yıldır bu ses yoktu da 4 haftadır var dediğimde WhatsApp'taki görevli sessiz kalmayı tercih etti. Bu markadan dondurucu aldığınızda sorun yaşarsanız bunlara maruz kalırsınız. Sesi video alarak atıyorum. Lütfen bu sesi çıkaran dondurucusu olan var ise artık Uğur Derin Dondurucu'dan umudu kestim, halktan yardım istiyorum. Bu sesi bu dondurucu niye çıkarır? İstanbul'da olan tamirci var ise bu sesi düzeltirim diyorsa iletişime geçsin. 8. ve 10. saniyede duyulan ses.
1
2023 Aralık ayında telefonum için 36 bin TL kredi çekildi ve biz bu kredinin 5 ayını ödedik, 3 ay gecikmeli ödeme oldu. Bloke tutarıyla beraber benim hesabım 40 bin TL oldu. Ben bu 5 ayı boşu boşuna mı ödedim anlayamadım. Hukuk bürosuyla konuştum, oradaki tutarımda 34 bin TL gözüküyor. Mobil bankacılıkla avukatta olan miktar neden farklı gözüküyor o zaman?
1
2023 Eylül ayında aldığım Monster Abra A7 bilgisayarımın ekranı kendiliğinden gitti ve bir anda karardı. 8-9 aylık yeni bir ürün. Ürünü kargoladım ve serviste 10 gün tamir sırası bekledikten sonra sonunda ürünüme bakıldı ve tamir edilip gönderildi. 18 yıllık ** marka bilgisayarım halen canavar gibi dururken Monster'ın kalitesizliğini anlatmama gerek yok. Her konuda kötü bir bilgisayar.
1
2023 model YK 32 Greta motor aldım. Daha 1 senelik motorun amortisörü patladı ve arka fren teli koptu. Hiçbir yerde bulamıyorum. Aldığım yerle konuştuğumda, bizim elimizde yok, fabrikada da yok diyor. Garantisi de yokmuş. Fren telini özel olarak yaptırdım ama uyum sağlamadı. 2 aydır arka fren olmadan kullanmaya çalışıyorum. Firma yetkilileri hiç yardımcı olmuyor. Bir daha Yuki markasında hiçbir şey almam.
1
2023'te beni de mağdur ettiler. Şu anda 246.000 dolarım kaldı. Göstermelik 10.000 TL Paribu hesabıma para çektirmişlerdi. Sözde borsa oynatıyorlardı. İyi de kazandırıp sürekli yalan dolanla para akışı istiyorlardı. Çektiğim parayı da geri yatırdım. Bu yüzden yüklü miktarda kredi de çekmiştim. Paramın bir kısmını çekmek istedim. Avrupa Bankası yalanı ile sigortam olmadığı söylendi. Hesaptaki param çekildi ve hesabımı kapattılar. Yargıya başvurdum. Sonuç bekleniyor. Başkasını mağdur etmesinler diye yazıyorum. Ayrıca E******'a sesleniyorum. Gerçekten paranı almışsan bize de yardımcı olursan seviniriz.
1
2024 KPSS ön lisans sınavına eşim başvuru yaptı. Evlilik durumumuzdan ötürü soyadı değişti, kızlık soyadı gözüküyor. Sınav kağıdında bu nasıl düzelir? Profilimden düzelttik fakat sınav belgesinde düzelmiyor. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
1
2024 YKS sınavına girdim. 24 tercihi de doldurmama rağmen yerleşemedim. Bu konuda ÖSYM'den şikayetçiyim. Bir çözüm bulunmazsa yüksek mercilere başvuracağım. Ne meraklısınız ya siz öğrencilerin hayalleriyle oynamaya, ağlatmaya. Yazıklar olsun size, ayıp yani.
1
2024 yılı YKS sınavına giriş yaptım fakat sonuçlar açıklandığı zaman hiçbir kuruma yerleşemediniz ibaresi çıktı. 240 puanla hiçbir yere nasıl yerleşemez insan bilemez. Sistem hatası olduğunu düşünüyorum. Sonucumun tekrar bakılmasını talep ediyorum. Yerleştirme sisteminde hata olduğu çok belli.
1
2024 şubat ayından beri ürünlerimin satış süresi dolmasına rağmen ürünlerim geri gönderilmiyor. Otomatiğe bağlanmış gibi süreciniz devam etmektedir deniliyor. Ama iade yapılmıyor. Aynı tel. Numarasını iletilip duruyor. Ucuza satıp kendileri kar ediyor.
1
21 Haziran’da Vega AVM In Street mağazasından kendime ve oğluma 42 ve 44 numara Lumberjack 4M Maddox 4FX kum rengi sandalet satın aldım. Ürünler iki hafta sonra aynı yerlerinden yırtıldı. 30 Temmuz tarihinde Antares AVM In Street mağazasından alışveriş yaparken satış görevlisi, oğlumun ayağındaki sandaleti genel merkeze gönderebileceğimizi ve gerekirse değişim olabileceğini söyledi. Biz de oğlumun sandaletini teslim ettik. 7 Ağustos tarihinde firmadan telefonuma gelen SMS üzerine Antares In Street mağazasına gittim. Kutu verdiler. Açtım baktım, aynı ürün geri gelmiş. Açıklamada 'ürünün beraberinde yer alan kullanım kılavuzuna uygun kullanılmadığından' bahsedilmiş. Firmaya 3 soru sormak istiyorum: 1- Kutu içinden bir kullanım kılavuzu çıkmadı. Ben de hissi-kablel vuku da yok maalesef. Olmayan kullanım kılavuzuna yani kutu içerisinde olmayan kılavuza uygun ürün nasıl kullanılır? 2- Aynı ürünün iki farklı numarasının aynı yerden yırtılması bir kader mi yoksa üretilen ürünün o bölgesinde bir üretim hatası olamaz mı? Yoksa bu kadarı bir tesadüften mi ibaret? 3- Ürünün yukarıda belirttiğim modelini Lumberjack firmasının orijinal sayfasında bulamadım, sadece iki internet sitesinde mevcut. Elimdekilerle karşılaştırdığımda ise terlik-sandalet geçişini yapan tokasının dış yan kısmında onların ürünlerinde Lumberjack logosu var, sizden aldığım ürünlerde yok. Ayrıca Lumberjack yazısı her iki sandalette de neredeyse yok denecek kadar silindi. Bana sattığınız ürünün orijinal olduğunu, yan sanayi ürünü olmadığını ispatlar mısınız?
1
21 h***0 plakalı halk otobüs aracı sıcaklık 45 dereceyi gösteriyorken klima açmıyor halk mağdur ediyor ve saat 14:00'da belediyenin klima açmasını söylediğini iddia ediyor derhal bir çözüm bulunmalı ve bunlar bunlar gibileri yüzünden halk otobüslere binemiyor.
1
21.07.2024 tarihinde bir tanıdığımın Amazon Prime hesabıyla Amazon'dan Macbook siparişi verdim. Teslimat tarihi en geç 26'sı Cuma günü görünüyordu. Daha sonra paketimin kargoya verildiği bildirimi geldi fakat Cuma günü teslim edilmedi. Olabilir dedim, pazartesiyi bekleyeyim. Pazartesi günü siparişimin durumuna baktığımda “30 Temmuz tarihine kadar bekleniyor. Teslimatınızı yarına kadar almazsanız iade işlemleri için buraya geliniz” yazıyordu. Müşteri hizmetleriyle konuştuğumda kargonun sorgulamasının 48 saat içinde yapılacağı ve beklememi söylediler. 48 saat beklememe rağmen yine herhangi bir bilgilendirme yapılmadı ve 30.07.2024 tarihinde yine müşteri hizmetlerini aradığımda 2 Ağustos Cuma günü ürünün elime ulaşacağını ve yine beklemem gerektiğini söylediler. Bu sırada da aldığım Macbook'un fiyatı 3-4 bin TL civarında arttı. 01.08.2024 tarihinde Amazon'un uygulamasından konuşma sağladığım müşteri temsilcisi Prime Day kampanyasından kaynaklı sevkiyat gecikmesi olduğunu söyledi. Bu bilgilendirmeyi de kargo firması ve depo ile iletişime geçerek yaptığını iletti. Önceki temsilcinin aksine ürünün kesin olarak ne zaman elime geçeceğiyle alakalı bir bilgilendirme yapmadan yine beklemem gerektiğini söyledi. 2'sinde elime geçeceği söylenen ürün yine elime geçmedi ve ben temsilciyle tekrar konuştuğumda bu sefer de diğer haftayı beklemem gerektiği söylendi. Sürekli bekletilip geçiştirildiğimi, kesin bir bilgilendirme yapılmadığı için mağdur olduğumu belirttim. Bu mağduriyetimin depoya iletildiği söylendi. Ve ben yine bekledim. 06.08.2024 tarihli konuşmamda ise bu sefer müşteri temsilcisi kendilerinin depoyla iletişime geçemediklerini ve bundan önceki iki temsilcinin bana yanlış bilgi verdiğini iletti. Bana bu sefer de 9 Ağustos Cuma gününe kadar beklemem gerektiğini söyledi. Ürün 09.08.2024 tarihinde de gelmedi. Artık ürünün gelmeyeceğine ikna olduğum için iade işlemleri için iletişime geçtim. 10 Ağustos günü yaptığım konuşmada iade işlemlerini başka bir birimin yaptığını söyleyerek o birime talebin iletildiğini ve yine onların dönüşünü beklemem gerektiği söylendi. Yine dönüş olmadığı için 11 Ağustos tarihinde tekrar görüştüm ve tekrar beklemem gerektiği söylendi. 12 Ağustos tarihinde ise ancak iade talebi oluşturabildim ve bu talebin yanıtlanması için de beklemem gerektiği söylendi. Ben artık mağduriyetimin giderilmesini, ya ürünümün gelmesini ya da para iademin yapılarak aynı ürünün ilk başta aldığım fiyatta baştan gönderilmesini istiyorum.
1
21:45 Antalya Ankara uçuşu 23:47 de ancak hareket etti. Sürekli rötar var bu firmada. Bir daha asla tercihim olmayacak. Biletleri bir tık aşağı fiyattan satıyor ama her zaman rötar var. Karayolu daha hızlı Pegasus'tan. Bilet alırken sadece fiyat değil hizmetlere de göz atmak gerek
1
22 Mayıs'ta ödemesini yapmış olduğum araç hala teslim edilmedi. 22 Mayıs 2024'te 1.5 milyondan fazla nakit para vererek Mar Oto Eyüp'ten araç aldım. 15 gün içinde teslim edilecek olan araç bir ay sonra geldi. Gelen araçta tavanda ve tamponda çizikler, stop lambasında kasmadan kaynaklı ayarsızlıklar kapılarında kasmadan kaynaklı asimetriler, yakıt deposunda göçükler vardı. Buna rağmen evrak işlemleri yapılmış, araç üzerime geçirilmişti. Aracı teslim almasam da almadığım araca vekalet, kasko, sigorta, MTV vergisi gibi birçok masraf çıktı. Daha sonra bayi, bir sonraki teslimatta yeni bir araç geleceğini söylese de Temmuz olarak bildirilen teslim tarihine rağmen 12 ağustosta henüz ne bayiden ne de Opel Türkiye'den bir cevap alamıyorum. Hayatımda Opel kadar ilgisiz bir şirket daha görmedim. Kontrol edilmeyen aracı nasıl üzerime yapıyorsunuz? Ayrıca 60 gündür araçsızım ve hiçbir şekilde ne bir geri dönüş ne bir mağduriyet giderme çabası göremedim.
1
22 Temmuz'da iptal ettiğim bilet ücretini hala (13 Ağustos) iade etmediler. Hem prosedür gereği bilet başına 500 küsur TL kesiyorlar hem de güya iptal gününden 7 iş günü içinde iade edeceğiz taahhüdüne rağmen hala iade yok. Kaç kere aradım, istek formu doldurdum. Sonuç yok.
1
22.06.2024 tarihinde saat 17.33'de Venezia Mega Carrefour SA 'dan Parex döner başlıklı temizlik kovası almıştım. Temizlik sopasının döner sapı durup dururken çalışmaz oldu. Paslanma ya da hasar almadı. Fişini saklamadım. Elimde sadece marketten alışveriş yaptığıma dair iwallet ödeme görüntüsü ve kredi kartı görüntüsü var.
1
24 Ağustos 2024 tarihinde Turkcell taahhüdüm bitiyordu. İki hattım için de aynı tarih geçerliydi. 5 Ağustos tarihinde iki hattım için de tarife yeniledim. Sonra 12 Ağustos'ta başka operatöre geçiş yaptım. Bana her bir hat için 2952 TL fatura çıkarmışlar. Sözleşmemin son ayında cayma bedeli yansımayacağı söylenmişti. Daha önce de durum böyleydi. Şu an kendimi kandırılmış hissediyorum. Bu haksızlık. Metrogarden AVM Turkcell çalışanı, başka operatöre geç, gel sana yeni kampanyadan yararlandıralım demesi üzerine bu işlemi yaptım. Bana cayma bedeli çıkmaz denildi. Şimdi bu durumu düzeltmenizi bekliyorum. 1 hat: 0532********74 2 hat: 0532********74
1
24 Temmuz tarihinde sipariş ettiğim 2 adet 'Peyda 3'lü siyah eskitme bal camlı avize bir türlü adresime teslim edilemedi. Kargoya verilmesi gereken tarihte kargoya verilmedi. Satıcıya ulaştım, yarın kargoya vereceklerini söylediler. Ertesi gün oldu ve yine kargoya verilmedi. Bir gün bekledim ve yine aradım. En geç yarın kargoya yine verileceğini söylediler. Kendimin de düğünü olduğunu ve bir an önce artık avizelerimin teslim edilmesi gerektiğini 50 kere anlattım. Bu süreçte de inanın çok yapıcı davrandım. Buna rağmen kargo yine teslim edilmedi. Son olarak da benim konumumla alakası olmayan başka bir yere teslim edilmiş. Ben İskenderun'da yaşıyorum teslim edilen adres İstanbul. İnanın satıcı ile beraber mücadele ettim ama başaramadım, düğünüm oldu evimde şu anda avizem yok. Şimdi de bana telefonda diyorlar ki üretim ile görüşeceğim cumayı kadar çıkışını sağlamaya çalışacağım. Hangi cuma'da bahsediyorsunuz? Cuma mı kaldı? Bir ay oldu. Bunun bana çözümünün sunulmasını ve telafisini talep ediyorum. Müşteri hizmetleri ve sürecin takibi telefonu kapatıncaya kadar sürmemeli.
1
24.05.2024 tarihinde 14992463 numaralı ATM'den 4500 01002546*****74715001 IBAN numarasına 446*****024 bu T.C. kimlik no ve 0552*****87 telefon numarası ile yapılmış işlem dekontunu talep ediyorum. Ey devletin en büyük bankası, siz parayı karşı tarafa iletmişsiniz ama karşı taraf paranın dekontunu istiyor. Bir tane dekontu mail atamıyor musunuz? Kartsız işlem olduğu için mobil uygulamada işlem geçmişi yok.
1
24Haziran 2024 tarihinde temu uygulamasından sipariş verdim. Gümrükleme sürecine 31Haziranda girdi. Gümrükleme süreci normalde 1-2 gün sürüyormuş 13 Temmuza girmek üzereyiz. Hala gümrük sürecindedir. Ulaşabileceğimiz herhangi bir telefon numarası bulunmamakla birlikte ne zaman geleceğine dair bir bilgide bulunmamaktadır.
1
25 kg'lik işletmeme Vosco buz makinesi aldım, aldığıma bin pişman oldum. Makinenin ayar yapma paneli o kadar kalitesiz ki. Bir ikincisi, buz bir bütün kalıp olarak çıkıyor, sürekli kırmanız gerekiyor. Yetkili satıcı bununla ilgili servis gönderemem diyor. Makinenin bu şekilde çalıştığını, alırken size söylenmesi gerektiğini iletiyor. Dalga geçer gibi bir de 'alırken ucuzunu almışsınız' gibi bir cümle kuruyor! Makinenizi çöpe atıyorum, kimseye de aldırmıyorum. Rezilliğiniz görülsün.
1
25.07.2024 günü Ebebek mağazasından aldığım ürün Horoz Lojistik firmasına verilmiş olmasına rağmen, 13.08.2024 günü olmuş halen kargom teslim edilmedi. Ebebek ve Horoz Lojistik müşteri hizmetleri ile görüşme sağladığım halde herhangi bir çözüm yolu bulunmadı. Her gün aramama rağmen herhangi bir ilerleme olmadı. Çocuğum doğacak ama halen beşiği gelmedi. Böyle rezil firmalar olamaz.
1
25.07.2024 tarihinde bilgim dahilinde olmadan ve herhangi bir arama yapılmadan Vodafone tarafından hattım yeni tarifeye geçirilmiştir. Eski tarifemin bitmesine 5 ay varken fiyatı neredeyse iki katı olan yeni tarifeye ben hiçbir şekilde geçme talebinde bulunmadım ve bana Vodafone tarafından bir arama yapılmadı. 3 kez müşteri hizmetlerini aramama rağmen iptal başvurusu yaptık. Size geri dönüş sağlanacak denildi ama dönüş yapılmadı. Bu yeni tarifenin fatura ödeme tarihi yaklaştı ve ben bu tarifeyi kullanmak istemiyorum, faturasını da ödemek istemiyorum. Eski tarifeme geri dönüş sağlayabilir misiniz?
1
26 07 2024 tarihinde otobüs bileti aldım daha sonra iptal ettim ama aradan 2 hafta geçmesine rağmen hesabıma hala para yatırılmadı. Müşteri hizmetlerine ise ulaşamıyorum sürekli asistana yönlendiriliyor ama ben telefonda görüşmek istiyorum. Çok kez o bileti kullanmama rağmen ilk defa böyle bir sıkıntıyla karşılaşıyorum bir an önce problemin çözülmesi dileklerimle
1
26 Haziran 2024 tarihinde 10.290 TL lik 11 parça ürün satin aldım. Ürünlerin hiçbiri teslim edilmedi. Mağazadan teslim almayı beklerken ürünlerin bir kısmının kargoda kaybolduğu söylendi. 3480 TL tutan bu ürünleri Zara kendisi iade oluşturdu ve kredi kartıma iade etti. Geriye kalan kısmın mağazada olduğu ve oradan teslim alacağım söylendi. Mağaza ürünlerin olmadığını söyledi. Tamamının kampanya donemi yoğunluğundan kaybolduğunu söyledi. Ve onları da kendi sistemlerinden iade oluşturdu. Bu 6410 TL lik kısmi iade tutarı kredi katıma iade edilmedi. 1 aydır WhatsApp'ta her defasında başka biri ile yazışıyoruz ama sonuç yok. Hatta Temmuz ve ağustos'ta başka alışverişlerimden yine iade oluştu onlar sorunsuz kredi kartıma iade edildi. Ama Haziran da yaptığım bu alışveriş ile ilgili hâlâ uğraşıyorum.
1
26 Haziran'da sipariş verdik. 26 Temmuz'a kadar sipariş kargolanmadı, ücret iadesi istedik. Onu da 18 gündür bekliyoruz ve hâlâ bizi ileri tarihlere erteliyorlar. Sorunun çözüleceğini sanmıyorum, ben Tüketici Mahkemesi'ne dilekçe yazdım bakalım.
1
26 tl ye aldım bedava
0
26/07/2024 tarihinde Ankara VFS Global Hollanda Aile Arkadaş Vizesine başvurdum. Başvurumun üzerinden 12 iş günü geçmesine rağmen tarafıma bir dönüş yapılmadı. Başvurumda da belirttiğim üzere 19 Ağustos'ta mevcut vizemi kullanarak yurt dışına seyahatim olacak. Pasaportum Hollanda Büyükelçiliğinde olduğu için elim kolum bağlı. Gerekirse pasaportumu teslim alıp yurt dışı seyahatim sonrası tekrar ileteyim. Bu konu ile ilgili mail gönderdim ancak cevap verilmedi. Lütfen bu konuda yardımınızı talep ediyorum. Başvuru No: nlak/260724/0004/01
1
2633 Sokak'ta Çınartepe Mahallesi'nde bulunan iki adet çöp kutusu, belediye tarafından çoğu kez kayıt oluşturmamıza rağmen kaldırılmadı. Yardımcı dahi olunmadı. Oluşturduğumuz kayıtlar çözümlendi diyerek kapatıldı ve bize bununla ilgili mesaj geldi. Çöp kutusu, özellikle yaz aylarında çok ağır koku yapıyor. Yemek atıkları açık ve usulsüz bir şekilde çöpe atılmaktadır ve bu durum zamanla daha fazla böceklere neden olmaktadır. Rüzgar ve esinti olduğunda bütün çöpler kapımızın önüne, hatta evlerimizin içine kadar koku geliyor. Benim ne mecburiyetim var? Lütfen yetkililerimizden bu çöp kovasını kaldırmasını acilen talep ediyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz.
1
269 832 899 sipariş numaralı Hepsiburada satıcılı aldığım Samsung 75q60c TV kutuyu açtığımızda ekranı kırık çıktı. Ne yaptıysak da Hepsiburada iade almayı kabul etmiyor. Dugun hediyesi için yeni evli arkadaşıma almıştım ama onlar da 2 aydır rezil oldu ben de onlara karşı mahcup oldum. Hepsiburada'nın yaptığı kabul edilebilecek bir durum değil. Koskoca firmasınız yazıklar olsun
1
27 Temmuz tarihinde Daikin marka kombimizde düşük basınç uyarısı ve ateşleme uyarısı aldık. Aynı tarihte müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı ve teknik destek talebinde bulunduk. Ancak arayan ya da gelen olmadı. Kombi çalışmadığı için evde sıcak su yok. 11.08.2024 tarihinde müşteri hizmetlerini tekrar arayıp durumun aciliyetinden bahsettim. Tekrar arıza kaydı açıldı ancak arayan, soran, gelip giden olmadı. 17 gündür kombi arızalı ve 17 gündür evde sıcak su yok. Teknik destek için neyi bekliyorsunuz acaba?
1
27.06.2024 A1 dersi aldım. WhatsApp sohbet grubunda normalde öğrenciler yazı yazması kısıtlı fakat soru sorulduğunda cevaplar için sohbet yazma aktifleşiyor, haliyle 300 kişi bir anda yazınca telefon afallıyor. Öğrenciler sanki Anzak askeri görmüş Osmanlı gibi kılıçlarını hazırda tutuyorlar. Her neyse grupta Türkçe konuşmak yasakmış uyarılar var yalan yok amma velakin bizim telefon ard Arda 20-30 kelime görünce hemen küsüyor dönüp kalıyor hocaya Telegram grubu kurun oranın hızı vb. Daha iyi olur dedim ses kaydı atmıştı demişti ki biricik öğretmenim ; Tavsiye almıyoruz Türkçe yasak ondan sonra baktım grupta katılımcı değilsin diyor aynı Abraham suqarsound gibi beynimden vurulmuşa döndüm sevgilimden ayrılma sebebimde buydu. Telefon yüzündendir gerçekten de. Velhasım kelam Çağla Aydoğdu iyi bir hoca belki de. Fakat bana göre felaket derece bir egolu birisi, ona da kızmıyorum çünkü bu ünlüleşmiş insanlarda olmazsa olmazlardır. Zaten kendisi de itiraf etmişti ben iftira etmiyorum! Kalan 4-5 dersine girmek istemedim tavırları hiç hoş değil. İngilizce öğrenme tramvayı oluşturdu diyebilirim. # Genelleme olarak şunu söylemek istiyorum arkadaşlar ne kadar hoca iyi olursa olsun online eğitim tam bir para. Bunun birkaç tekniği var Youtube.com'de bazı internet sitelerin makalelerinde bahsediyor.
1
27.08.2024 tarihinde N11 üzerinden Hemes Mağazası'ndan Hacı Doğmuş adına para sayma makinesi aldık. Sipariş geldi. Kutusu açılmış ve tekrar bantlanmıştı, bizde iade ettik. Her şey bu sırada başladı. Firma bir sürü bahane üreterek iadeyi alamayacaklarını söyleyip tekrar gönderdiler. Biz de gönderiyi reddedip kargoya tekrar verdik. Parası ödenmiş ürünü tekrar istedik fakat muhatap bulamıyoruz. N11 sorunu çözmesi gereken kurum olmasına rağmen onlar da ilgilenmiyor. Sanırım savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Parası ödenmiş ürünü teslim alamamam biraz daha bekleyeceğim. N11 ve Hemes Mağazası teslimat yapmazsa gereğini yapacağım. N11 gibi kurumsal bir firmanın böyle davranması hiç etik değil.
1
27.08.2024 tarihinde Vatan Bilgisayar'ın Bostancı şubesinden 80183,25 TL karşılığında iPhone 15 Pro 512 GB marka telefon aldım. Ödemeyi yapıp telefonu teslim aldım. 08.08.2024 tarihinde kamerasını kullandığımda kamerasında hata olduğunu fark ettim. Şehir dışında olmamdan kaynaklı hemen aldığım yere durumu bildiremedim. Şehir dışından döndükten sonra 10.08.2024 tarihinde Vatan Bilgisayar'a durumu bildirdiğimde yapacakları bir şeyin olmadığını ve telefonu yetkili servise gösterip baktırmamı talep etti. 11.08.2024 tarihinde telefonu Akasya AVM'deki Apple mağazasından randevu alıp götürdüm. Telefonu incelendikten sonra kamerasının bozuk olduğunu ve arka kamerasını yedek parçasıyla değiştirebileceklerini belirttiler. Aldığım cihazın sıfır olduğunu ve tamir görmesini istemediğini belirttim. Tamiri kabul etmeyip tarafıma ayıplı malın verildiğini bu yüzden aynısı ile değiştirilmesi gerektiğini bildirdim. Apple Mağazası, telefonun kamerasının bozuk olduğuna dair raporu tarafıma verdikten sonra 12.08.2024 tarifinde tekrar telefonu aldığım yer olan Vatan Bilgisayar Bostancı şubesine gittim. Aldığım raporu kendilerine gösterip ürünün aynısı ile değişimini talep edince bu kez de Beşiktaş KVK Apple mağazasına gitmem gerektiğini belirttiler. Belirtilen yere gittiğimde taşınmış olduklarından dolayı bir sonuç alamadım. Bu süre zarfında yoğun olan işimi aksattığımdan dolayı ayrıca maddi zarara uğradım. Vatan Bilgisayar'ın Bostancı şubesinde çalışan personeller tarafıma ayıplı bir mal satışı yapıp daha sonra oluşan mağduriyetimi de gidermediler. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği gereğince alıcı, hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin, satın aldığı ürünü teslim tarihten itibaren 14 (ondört) gün içerisinde cayma hakkını kullanarak iade edebilir hükmüne rağmen Satıcı taraf, iade veya aynısı ile değişim talebimi karşılamamaktadırlar. Bu süre zarfında uğradığım maddi zararın giderilmesini, aldığım cihazın para iadesi veya aynısı ile değişimini talep ediyorum. Bilgilerinize arz ederim.
1
28.08.24 tarihinde SuperStep İzmir İstinyePark AVM den aldığım ve bugün 3. Kez giydiğim vansın durumu üzerinde tüylenmeler, arka marka yazısının silinmeye başlaması ve iç tabanda rahatsız edici bir yamukluk. Daha önce de Vans kullandım ancak bu tip bir durumla karşılaşmadım. Orijinal bir üründe bunlar olası durumlar değildir. Hatalı bir üretim olduğunu düşünebilirdim ancak birden fazla problemle karşılaşmak beni düşündürdü. İnternete Vans ve yazıların silinmesi, tüylenme sorunlarını yazıca ilk çıkan şikayet SuperStep müşterilerinden, ilginç. Hafta içi inceleme için mağazaya bırakacağım, duruma göre yorumumu güncellerim.
1
29 Kasım 2022 tarihinde amazon.com.tr ve Amazon satıcısı üzerinden Xiaomi Flipbuds Pro kulaklık aldım. 2 sene garantisi dolmadan, 30 Temmuz 2024 tarihinde sağ kulaklık bozuldu. Bunun üzerine Xiaomi Türkiye'ye başvurdum, garantisi olduğunu düşünerek. Onlar da ürününüzün garantisi 2024 Mayıs ayında bitmiş dedi. Bunun üzerine Amazon müşteri hizmetlerine, bana garantisi bitmiş ürün satmışsınız deyince, müşteri hizmetleri temsilcisi 'iade alalım o zaman' dedi. Değiştiremiyor musunuz diye sorsam da sadece iade alabileceklerini söyledi. İade işlemini başlattım. Güncel fiyatlarına bakınca pişman oldum tabi. Müşteri hizmetlerine yazdım, beni yanlış yönlendirdiklerini ve DOA belgesi alarak değişim yapılabileceğini anladım. Fakat ürünü gönderdiğim için bunu yapamıyorum. Temsilci ile tekrar tekrar görüştüm, yapabilecekleri bir şey olmadığını söyledi. Bana en başta şu firma garanti konusunda yardımcı olacaktır denilmediği için doğrudan iadeye yönelttikleri için bu şekilde sonuçlandı. Amazon'un beni yanlış yönlendirmesinden dolayı uğradığım mağduriyetin düzeltilmesini bekliyorum.
1
29 temmuzda sipariş verdim. Ha geldi. Ha baskılıyoruz ha kargoya verdik diye diye 3 hafta beklettiler, en son şikayet edeceğim iptal edin. Paramı geri yatırın dedim. Allah'tan geri yatırdılar. Bana kalırsa buradan sipariş vermemeli, gelmiyor çünkü. Umarım benim gibi şikayet var ı sonradan değil ilk etapta görürler.
1
29.07.2024 tarihinde PTT HGS'ye 1250 TL havale gerçekleştirdim ve hesabıma geçmedi. 4 veya 5 kez müşteri temsilcisine durumu anlattım, bana her defasında farklı mail adresleri vererek dekont göndermemi istediler. Bunu yapmama rağmen herhangi bir geri dönüş alamıyorum. Param sanki onların parası, herhangi bir ilgilenme söz konusu değil. Maile geri dönme bile söz konusu değil. Böyle mi devam edecek?
1
29.07.2024 tarihinde SuperStep uygulamasından satın aldığım 2670336265311760 sipariş numaralı adidas ozelia markalı ayakkabı satın aldığım tarihten beri hazırlanıyor olarak gösteriliyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda kargoya verilmiş ama kargo takip numarası oluşturulmadığı söyleniyor. Geri bildirim gönderildiği ve kısa sürede bana bilgi verileceği söylendi. Bunun üzerinden de 3-4 gün geçti ama ses soluk yok ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum. SuperStep'e yakışan bir durum değil.
1
29.07.2024 tarihinde çamaşır makinesi siparişi verdim. Taziyem olduğunu ve ürün teslimatı için bilgi almak amacıyla defalarca aradım, resmen yalvardım. Bana her aradığımda kesin geri dönüş yapılacağı sözü verilmesine rağmen hiçbir geri dönüş yapılmadı ve bilgi alamadım. Teslimat adresinde kimse olmadığını söyledim, lütfen acil yardım dememe rağmen.
1
29.07.24 tarihinde flair 24binlik model klima aldım. 31.07.24 tarihinde teslim oldu ve 02.08.24 için montaj talebimiz oldu. Arkadaşlar gelmeden 1 saat önce haber vereceklerini söylediler. 17:00'ye kadar bekledik tekrar sorduğumda da işlerinin uzadığını ve 18:30'dan sonra geleceklerini söylediler. Geldiler fakat duvarı delemeden gittiler, halbu ki daha önce gelen servis bağlanabileceğini söylemişti bize. Aynı dakika tekrar montaj talebim oldu fakat servis 11 gün sonraya gün verdi ve benden ekstra 1000 TL servis ücreti istediler. 11 gündür evin ortasında klima ve motoru duruyor paketleri açık bir şekilde fakat tekrar sorduğunda net bir cevap halen alamıyorum. 03.08.24 tarihinde kendim farklı bir firmaya duvarı deldirdim, elektrik tesisatı hazırlattım. Müşteri temsilcisi dün bana bir cevap verileceğini söylemişti, cevap yok! 09:01 de aradım müşteri hizmetlerini, mesaiye yeni başladıklarını konuyu çözemediklerini söyledi. Herhangi bir net cevap alamıyorsunuz, servis üstten konuşuyor. Sadece satın aldığım firma gayet kibar fakat diğerleri sınıfta kaldı!
1
3 Ağustos ta Netgsm'den Batman/Gercüş ilçesine sim kart siparişi verdim Hepsijet ile 3 Ağustos'ta kargoya verildi ve şu an 12 Ağustos tam 9 gün oldu hâlâ kargom ulaşmadı defalarca Hepsijet müşteri hizmetleri ile görüştüğüm halde gerekli aksiyonlar alınmıştı en yakın zaman da teslim edilecektir diye diye 9 gün oldu hâlâ kargom gelmedi Hepsijet kadar kötü bir kargo şirketi ile karşılaşmadım. Yurt dışından sipariş verdiğim ürün bile Hepsijet'ten daha erken geldi. Netgsm'nin artık bu kargo ile çalışmaması gerekiyor.
1
3 Ağustos tarihinde Gratis internet sayfasından yaptığım PR16094442 numaralı alışverişim 10 gün geçmesine rağmen hâlâ hazırlanıyor görünüyor. Hızlı geleceğini düşündüğüm için online olarak sipariş etmiştim fakat mağdur oldum. Ne zaman gelir ya da gelir mi bilgi almak istiyorum.
1
3 Ağustos tarihinde Kumtel sitesi üzerinden portatif klima satın aldım. 8 Ağustos Perşembe günü kargoya verildi ve 12 Ağustos Pazartesi günü elime ulaşan ürün sanayi tipi vantilatör. Böyle bir şey mümkün olabilir mi? Klima ile vantilatör nasıl birbirine karıştırılabilir? İnsanların boş vakti yok. Şimdi bu klima gelecek mi, iade mi olacak hiçbir şey belli değil. Bu konunun çözüme ulaşması minimum 15 gün. Hızlıca çözülmesini talep ediyorum.
1
3 Ağustos'ta gratis.com üzerinden verdiğim sipariş hala hazırlanıyor gözükmekte. Vaktimiz olmadığı ve hızlı teslim almak için online sipariş verdik, 10 gündür 4 tane avuç içi kadar ürünün neyini hazırlayamıyorsunuz? Tam bir hayal kırıklığı, keşke diğer firmaları tercih etseydim.
1
3 Temmuzda Teknosa sitesinden Dell G15 Se 5520 i9-12900h 16gb RAM 1tb SSD 8gb Rtx3070tı 15.6 QHD 240hz Ubuntu G155520se4805u Gaming Notebook cihaz aldım. Garanti işlemi için bugün Dell müşteri hizmetlerini aradım. Fatura ve seri No. Yu verdiğimde cihazın faturadaki cihazla eşleşmediğini, bana yanlış cihazın gönderildiğini söylediler. Bana verilen cihaz Dell G15 5521 Special Edition. İşlemci Ekran kartı ve bunun dışında cihazın her şeyi bir alt sürüm. Bir an önce satın aldığım cihazı talep ediyorum.
1
3 ay önce ve 2 ay kullandığım Atasun Optik Bolu 14 Burda AVM'den almış olduğum Police markalı güneş gözlüğünü çok itinayla ve 3 ayda sadece özel günlerde kullanmama ve herhangi bir yere düşürülme, çarpma, darbe olmamasına rağmen çizikler oluştu. 2 yıl garanti olduğu için (sözde garantili diyorlar) Bolu Atasun şubesine teslim ettim ve sadece 3 gün sonra talebimin olumsuz olduğunu SMS ile bilgi aldım. Atasun müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeme rağmen herhangi bir olumlu sonuç alamadım. Atasun Optik pişmanlıktır ve hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor.
1
3 ağustosta Gratis indirimden kamp sandalyesi aldım 10 gün bitti hala hazırlanıyor olarak görünüyor. Yaz bitti ne zaman gelecek bilmiyorum. Gönderilemeyecekse iptal edilmeliydi zamanımızdan aldınız. Farklı bir yerden alsam 3 güne elimde olurdu. Gratis'e güvendim yanıldım.
1
3 bin TL bonus verdiler. 82 orana yatırdım, 247 bin TL hesaba yansıdı ama çekmek için 3 bin TL yatırım yapmamı istediler. Canlı desteğe 3 bin yerine 3 TL yolladım ve sohbeti küfür ederek kapattılar. Bu site sürekli adını değiştiriyor.
1
3 gözlük diye sipariş verdim siparisim eksik ve gorseledeki ile alakası yok değerlendirme yapamıyacağım şikayetimi yazdım cevap alamadım sipariş yaparken 3 gözlük yazıyordu 1 adet geldi görselle hiç alakası yok.
1
3 gün önce sipariş verdim, hâlâ sipariş alındı yazıyor. En azından neden böyle olduğuyla ilgili bilgi vermelisiniz. Yorumlara şimdi baktım, bir iki hafta olmuş sipariş verdikleri ama hâlâ bekletiyorsunuz insanları. Bu kadar mağdur etmek çok kötü. Böyle olduğunu bilsem sipariş vermezdim. Bir iki gün daha bekler, siparişi iptal ederim gelmezse.
1
3 günde 32 kez aramama rağmen Ziraat Bankası Mersin şubesinden bir yetkili dahi telefonuma bakmadı. Benim için önemli ve aciliyeti olan bir konu için çok kısa çözümlü bir işlem. Şehir dışından 1000 km ötedeyim. Bu işgüzarlık ve vurdumduymazlık tüm yetkililerin sorumluluğudur.
1
3 günden beri takıyorum hiç cikarmadan soyulma falan olmadı çok güzel ler
0
3 kız kardeş olarak bayıldık çok iyi
0
3 paket bundan 1 paket de çiçekliden aldım renkleri gerçekten aşırı hoş, hediye vs gelmedi fakat bunun için puan kıracak da değilim beğendim tavsiye ederim
0
3 yıl önce Neo skola dan 1 yıllık üyelik satın almıştım. 13.08.2024 tarihinde iznim ve talebim olmadan üyeliğim yenilenmiş. Kartımdan bilgim dışında 10000 TL çekildi. Ne saçmalık yani. İletişim numarası yok maile dönüş yok, ulaşılabilir bile değilsiniz. Lütfen üyeliği iptal edip ücret iademi yapar mısınız. App Store abonelikler arasında görünmüyor bile ama iptal talep edince oraya yönlendiriyor uygulamanız, böylece iptal de edemiyoruz.
1
3 yıldır düzenli olarak sompo sigortanın konut sigortasını kullanmaktayım. Evimdeki İzolasyon kaynaklı duvarlarında oluşan boya kabarmaları ile ilgili hasar kaydı oluşturdum. WhatsApp sompo hasar hattına durumla ilgili evrak ve bilgileri gönderdim gelen cevap tarafınıza 2500 lira gönderiyoruz yaptırın ve bundan sonra oluşacak hasarları da karşılaşmayız. Benim evim yeni yapılmış sıfır bir ev burada bir de sorun yaşanıyorsa kimse Sompo'dan konut sigortası yaptırmasın
1
3 yıldız verdim çünkü biri bozuk cikti
1
3 çift aldım gerçek gibi
0
3. gözlük ayrı ayrı paketlenmiş halde geldi gayet hoş ve fiyat performans ürünü aşırı begendim yazın hep kullanacağım alın aldırın
0
30 Ağustos tarihinde 2 günde kargoda yazan 3 ürün sipariş verdim. Ürünlerden 2 si ertesi gün kargoda olarak bildirim geldi. Ardından kargoda 5 gün boyunca gelmeyince talep oluşturdum ve siparişim iptal edildi. Aynı tarihte verdiğim diğer ürün 13 gündür hazırlanıyor gözüyor. 3 kere destek talebinde bulundum ve ürün elime ulaşmadığı için iade istedim. 3 iş günü içinde talebimin sonuçlanacağı söylendi. 3 iş günü sonra tekrar tekrar yazdığım halde süre belirtmeden sadece beklemem gerektiği söylendi. Tarafıma ne ücret iadesi yapıldı ne de ürün gönderildi.
1
30 GB internet paketim ve sınırsız sosyal medya paketim olmasına rağmen, sosyal medyaya girdiğimde internet paketimi tüketiyor. İlk ay sorun yoktu, ancak ikinci aydan itibaren hızlı bir şekilde internetimi yemeye başladı. Son günlerde interneti kapattık ve kullanmadık. Kendimiz kontrol ettiğimizde de böyle bir tüketim gözükmüyor. Sadece sosyal medyada dolaşıyoruz, başka türlü interneti kullanmıyoruz. Bu markaların hiçbiri güvenli değil.
1
30 Haziran 2024 tarihinde en uygun internet sitesinden Sabiha Gökçen Bodrum Ajet havayollarından bilet aldım. Uçuş 3 kere ertelendi en sonunda da uçuş iptal oldu. En uygun bilete ödediğim paranın 1 hafta içinde iade dileceğini söyledi. Üzerinden 1,5 ay geçti hala bana havayoluna mail attım cevap alamadım diyorlar. Paramı da iade etmiyorlar. En uygundan bilet alırsanız paranızı iade etmiyorlar. Herkes bilsin. Kendilerine tazminat davası açacağım
1
30 Temmuzda Hepsiburada satıcısından aldığım laptop 15 gündür teslim edilmedi. 1 ağustosta teslim edilecek görünüyordu, 31 Temmuzda bulunduğum şehrin Hepsijet kargo aktarma merkezine geldi fakat dağıtıma çıkmadı. 1 haftadır kargo takip de görünmüyor. Müşteri hizmetleri ve çağrı merkeziyle de görüştüm fakat sorunu kimse çözmedi. 15 gündür teslim edilmeyen ürünü iptal de etmiyorlar paramı geri istiyorum!
1
30 temmuzda Trendyol'dan sipariş verdiğim ürünler 31 temmuzda Sendeo kargoya verildi. Daha sonra ne bir bilgilendirme mesajı aldım ne de kargo bilgilendirmesi. Tesadüfen uygulamada gezdiğim sırada teslim edilemedi yazısı gördüm. İletişime geçtiğimde kargoda ürünün kaybolduğunu ve bu yüzden iade olduğunu öğrendim. Hesap oluştururken numaramızı ve mailimizi bilgilendirilme amacıyla vermiyor muyuz neden bu konuda bilgilendirilme yapılmadı tesadüfen girmesem haberim olmayacak. Aldığım ürünler şu an tekrar almak istediğimde daha yüksek fiyatta çıkıyor. Boş boşuna daha fazla vermek zorunda kalacağım yani. Bir de iade yansıtılacak denilen kart kaybolduğu için kapatıldı başka kart gönderilmişti. Bu para iadesi nasıl gerçekleşecek?
1
31 Ağustos doğum günüm fakat Yves Rocher doğum günü kampanyası kodumu tanımlamadı. Destek kısmından iletişime geçtiğimde doğum gününden 31 gün önce tanımlandığını belirtildi. 2 hafta kalmasına rağmen kod hala tanımlanmadı. Kodun gönderilmesini rica ediyorum.
1
31.07.2024 Tarihinde Türk Telekom Prime tarifemi yenilettirdim. Bana 3 ay Youtube.com Premium tanımlandı. Bana denilen, Youtube.com yazıp 5555'e göndermemdi. Gönderdim, bana Youtube.com giriş için link geldi. Linke tıkladığımda Youtube.com üye olma ana ekranına atıyor ve ekranda 1 ay deneme süresi yazıyor. Ancak bana tanımlanan 3 aydı. Türk Telekom müşteri hizmetlerini tekrar aradım, bana üye olmamı söylediler ve 3 ay olacağını söylediler. Üye oldum ve kart bilgilerimi girdim. Youtube.com sayfasında Premium hesabımı kontrol ettiğimde deneme süresinin 1 ay olduğu gözüküyor. Zaten Youtube.com kendi 1 ay deneme süresi veriyor. Ben neden Türk Telekom Prime alıyorum? Direkt Youtube.com alırım, hiç Prime olmadan. Ne anlamı kaldı Türk Telekom Prime olmanın? Mağdur edildim. Acil sorunun düzelmesini istiyorum. Sorunla ilgili fotoğraf ektedir. Sorun düzeltilmeyecekse sözleşmemden cezasını ödemeden fes etmek istiyorum. Katlanılacak durum değil. Zaten internetinizde çekmiyor.
1
31.07.2024 akşamı Instagram'da reklamı düşen kitaplık süsü satan bir profildeki satın alma linkinde Paytr görünüyor diye güvenerek 559.84 TL'lik alışveriş yaptım. Daha sonra satın aldığım ürünü Google görsellerde arattığımda Aliexpress'ten kopyala-yapıştır olduğunu, sözde websitelerinin başka bir sitenin kopyası olduğunu, aynı cümlelerle farklı Instagram profilleri açtıklarını ve bir süre sonra kapatıp yenilerini açtıklarını gördüm.
1
31/05/2024 tarihinde iş yerinden ayrılıp emeklilik dilekçemi SGK Hatay/İskenderun şubesine teslim ettim. Görevli memur maksimum 2 ay içinde maaşa bağlanacağımı söyledi. Fakat 2 ay 12 gün olmasına rağmen hala maaş bağlanmadı. 12.08.2024 tarihinde tekrar SGK / İskenderun şubesine gittiğimde 1. Emeklilik işlemleri Servisindeki memura dosyamın ne durumda olduğunu sorduğumda daha memurun dosyamdan dahi haberi olmadığını fark ettim zorla arayıp dosyamı buldular. Dosyam orada öyle bekliyor kimse ilgilenmemiş. Görevli memur dosyamı inceleyeceklerini söyledi beni gönderdi. Benim dosyam neden bu zamana kadar bekliyor neden işleme alınmıyor. Orada 3 tane memur gezdim hepsi birbirinin üzerine atıyor. Dosyamın en kısa zamanda işleme alınıp mağduriyetimin giderilmesini talep diyorum.
1
34 HDZ 352 plakalı araç ile 13.08.2024 sabah saat 07.30'da Erdemit'ten İstanbul (Esenler) gitmek için bilet gişesinden işlem yaptım. Gişede araç beş dakikaya kalkacak dedi. Sonra araç kalkmış, sizi geri dönüp dedi. Bilet kesemeyeceğim ama diye ödemeyi de IBAN'dan kendi hesabına attırdı gişedeki arkadaş. 800₺ dedi, kaptana 600₺ verdi. Şirketin parasını cebe indirdikleri yetmiyor gibi bana gayri resmi sattıkları bilet numarası olmayan ama bana söyledikleri koltuk numarasını başka birine satmışlar. Her durduğumuz yerde bir koltuk değiştirdim. Koca firma otobüsü almış, birkaç kişiye teslim etmiş resmen.
1
34UE8399 plakalı aracım ile yolda kaldım. Kasko ve sigorta kapsamında Axa Sigorta'ya ulaştım. 7 saat sonra destek olabileceklerini ilettiler...
1
35000₺ olan esnek hesabım dan 1 aylık faiz kesintisi 4061.69₺ olarak yapılmış. Her ay 2000₺ civarı olan bu kesinti bu ay nasıl oluyor da 2 katı olarak kesiliyor. Acil olarak bir açıklama bekliyorum. Bu şekilde çok saçma olan kesintiyi QNB Finansbank'ın iade etmesini istiyorum
1
36 giyorum 38 aldım daha iyi oldu boyu kalıbı çok güzell
0
37 giyerim terlikte bu 36 tam oldu
0
38 tlye fp baya begendm ama kararacak muhtemelen guzel kullanılmalı
0
389405909 numaralı Çiçek Sepeti siparişimde çikolata erimiş su olmuş şekilde gelmiş. Gönderdiğim kişiye resmen mahcup oldum çikolatanın “ç” si gözükmüyor. Fotoğrafı ekledim. Sadece çiçek almak istesem sadece çiçek alırdım. Yetersiz geldiği için çiçek ve çikolata birlikte olan bir paketi sipariş verdim. Çikolatanın o rezil halini gördükten sonra değişim talep ettim. Satıcıya durumu bildirdim fotoğraflayarak. Satıcı ise sıcaktan dolayı çikolatanın eriyeceğine bu sıcakta çikolata satın almalıydın diyor ve bunu dalga geçer bir şekilde azarlayarak söylediğini fotoğraflarda görebilirsiniz. Kocaman Çiçek Sepeti taşınır buzluk olmadan neden çikolata dağıtıyor? Hadi dağıtıyorsan sonra nasıl hava sıcak çikolata almasaydınız diyor?! Gönderilen ürün resmen ayıplı mal ve gerçekleştirilen hizmet ayıplı. Bu nasıl bir tavır nasıl cevap? Satıcıya tekrar çikolata dağıtımına yönelik talep iletilmiş canlı desteğin dediğine göre. E bu kisi zaten çikolata sipariş vermeyecektin diye ahkam kesiyor sen neden tekrar çikolata gönderilmesini uygun görüyorsun Çiçek Sepeti? Bu tavırdaki is bilmez bir esnaf zaten çikolatayı yine rezil şekilde getirecek para iadesi istiyorum! Yoksa bu isin sonu satıcıyla kavga dövüş! Sabahtan beri jest yapacağım diye canlı yardıma şikayet talebinde bulunmaktan yoruldum. Sipariş verdiğime pişman oldum paramın iadesini istiyorum! 
1
4 Ağustos tarihinde Mudo online sitesinden 4 ürün siparişi verdim. Ürünler halen kargoya verilmediği için ve en hafta ve bugün tekrar arayarak geri bildirim talep ettim. Bugün gecikme olduğunu özür dilediklerini ve hızlandırmak için görüşeceklerini söylemişlerdi. Halen kargomun akıbeti hakkında bir geri bildirim alamadım. Aras Kargo teslimi 5 gündür beklemekte.
1
4 al 3 öde kampanyasıyla çok iyi fiyata aldım tam fiyat performans ürünü beklediğim gibi geldi 50 li lastikler biraz küçük geldi tel toka ve küçük bebe lastiklerini stok yapmalık 👌🏻
1