Text
stringlengths
1
2.51k
Label
float64
0
1
12-08-2024 tarihinde biletalsat.com'dan Fenerbahçe-Lille maçı için 2 bilet aldık ve halen transfer aşamasında gözüküyor. Şehir dışından geliyoruz. Ona göre plan yapalım arkadaş, bu nedir! Paramızı geri verin ya da biletlerimizi Passo'ya aktarın.
1
12-17 Ağustos Hatay'dan hareket eden Olimpos turu otobüsü gece 01.00 saatinde otobüs bozulduğu için Erdemli yolunda saatlerce yol kenarında Allah'a emanet bir şekilde 4 saat mağdur edildik. Saatlerce yolda mağdur kaldıktan sonra kayıt sırasında verilen koltuk numaralarımız defalarca değişti. Tur rehberlerinin hitabı çok aşağılayıcı ve bu durumdan hiç mahcup hissetmeden alay eder gibi davrandılar.
1
12.07.2023 tarihinde Media Markt'tan aldığım 55C635 TCL TV, 26.04.2024 tarihinde panel arızası verdi. Servis cihazı onarıp 22.05.2024 tarihinde getirdi, ancak yaklaşık 2 ay sonra tekrar panel arızası verdi. Tedariklerinde panel olmadığını ve yurt dışından yedek parça beklediklerini belirttiler, bu da toplam onarım süresinin yine 1 aya yakın bir süre olacağı anlamına geliyor. Değişim talebimi reddediyorlar. Daha senesi dolmadan 2 kez büyük arıza yapan bu TV, eminim ki garantisi dolunca çöpe atılacaktır. 2 liraya TV alıp 2 senede çöpe atacağınıza, 3 liraya LG veya Samsung alın, 10-15 sene kullanın.
1
12.07.2024 tarihinde Sportive mağazasından almış olduğum (Nike Phantom GX II Club FG/MG Erkek Siyah Futbol Krampon FJ2557-001) 3. kullanımda diş açılması sebebiyle 18.07.2024 tarihinde iade başvurusunda bulundum. Ürün incelenmek üzere gönderildi ve red yanıtı ile geri iadesi yapıldı. Sportive mağazasından şikayetçiyim. Ürün değişimi yapılarak mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.
1
12.08.2024 14:28 'de 08504808303 numaralı telefondan arandım Türk Telekom adına, İnternet sözleşmemin bittiğini yüksek fiyatlarla karşılaşmamanız için taahhüt yenilemeniz gerektiğini söyledi ve istiyorsanız 1'e basın dedi. 1'i tuşlayınca müşteri hizmetlerine yönlendirdi bir kadın ile konuştum.
1
12.08.2024 22:34 tarihinde +91 79074 88189 numaralı telefondan tarafıma "Yağız, finansal hesabın eklendi. Hesap: pyb182 Şifre: qh1365 USDT Bakiyesi: 2.327.960,00 [teopis.com] Lütfen güvenli bir yerde saklayın." içerikli bir mesaj geldi. Bu numara ve kişiyle hiçbir bağlantım yoktur. Numaraya cevap vermeden derhal tarafımca şikayet edilerek engellenmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın kullanılması, yayılması veya WhatsApp'ta bulunan bilgilerimin dağıtılması veya üzerime herhangi bir borç çıkması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir. Şahsım adına gelecek herhangi bir soruşturma veya borç hakkında WhatsApp sorumludur. Benim numaramın bu kadar kolay bulunmasından dolayı sorumluluk kabul etmiyorum (şikayete yönelik haklarımı saklı tutuyorum.)
1
12.08.2024 akşamı Turkcell tarafından numara taşıma değişikliği talebim olduğu mesajı geldi ama benim böyle bir talebim olmadı. Müşteri hizmetlerini arayarak bilgi verdim ama bu sabah tekrar sürecin devam ettiğini tamamlanınca bilgi vereceklerini içeren bir mesaj daha geldi. Benim böyle bir isteğim de talebim de yok bir ancak bunun iptalini istiyorum
1
12.08.2024 günü saat 23.36 de daha önce ismini hiç duymadığım ve telefonumda yüklü olmayan Verifykit adlı bir yerden telefonuma doğrulama kodu geldi. Bilgim dahilinde olmadan numaram kullanılarak uygulamaya giriş yapıldığını düşünüyorum. Olası olumsuz durumlardan herhangi bir ilgim ve bilgim yoktur. İsmim numaram veya herhangi bir kişisel bilgim kullanılarak yapılacak olan işlemlerden dolayı bahse konu şahıs ve işletmelerden şikayetçi olduğumu bildiririm.
1
12.08.2024 saat 19:00 Antalya-Tokat seferine 3 yolcu olarak bindik. Varış yerim Tokat olması gerekiyorken Sivas'ta başka bir firma olan Topçam Turizm'e nakledildim ve onunla Tokat'a gideceğim söylendi. Yolculuk esnasındaki rahatsızlığımı mı yazayım, yoksa şu an burada iki kız çocuğumla başka bir firmanın aracıyla devam edecek olmamın yarattığı sıkıntıyı mı yazayım? Kötü hizmet, kötü ulaşım. Bir daha asla Huzur ile seyahat etmeyeceğim.
1
12.08.2024 saat 7 civarlarında Ziraat Bankkart hesabıma ATM'den para yatırdım ve para ünitesi arızası vererek paramı yuttu. Hemen müşteri hizmetlerini aradım ve bildirdim fakat banka paramı az az aldığına, sürekli para değiştirdiğim için müşteri hizmetlerine 26 bin TL yuttuğunu söyleyip kayıt oluşturdum. Ancak parayı hesapladığımda 29.800 TL yuttuğunu fark ettim. Sonrasında tekrar aradım ve bana kayıtlı olduğu için silemeyeceklerini, reddedileceğini, sonrasında tekrar kayıt açmam gerektiğini söylediler. Parayı yuttuğu için kredi kartı borcumu da ödeyemedim ve bu yüzden faiz yiyecekmişim. Ben de bunun benim suçum olmadığını ve bankanın sorumluluğu olduğunu, paramı ilk gün veya son gün yatırmamın fark etmediğini söyledim. Temsilci bana, 'Neden son güne bırakmanız ne kadar doğru?' gibi şeyler söyledi. Sanki suçluymuşum gibi hissettim. Oysa ki maaş günümdü ve parayı ancak toplayabilmiştim. ATM'nin bakımlarının yapılmaması benim sorunum değil, tamamen bankanın sorumluluğu. Şu an durduk yere hem paramdan oldum hem de fazladan para ödeyeceğim. Şu an çok acil ödemelerim var. En kısa zamanda çözüm olmazsa hukuki yollara başvuracağım ve bankayla ilişkimi tamamen keseceğim. Çok mağdur durumdayım.
1
12.08.2024 tarihi için Tokat Reşadiye'den İstanbul Sarıgazi için bilet aldım. Sırf Sarıgazi'de yolcu indirecek diye Canlar'dan bilet aldım. Adamlar annemi gecenin 4'ünde Pendik'te indirmişler. Canlar benim için pişmanlıktır. Bir daha asla. Bir de ineceği yeri Sarıgazi diye özellikle yazmışlar.
1
12.08.2024 tarihinde "Paketiniz adres nedeniyle gönderim merkezine iade edilmiştir Tekrar gönderilebilmesi için lütfen adresinizi güncelleyin. Https://is. GD/pttgoove2 "diye mesaj geldi. Ülke kodu +855 kodlu numaradan bir mesaj geldi. Link tıklandığında PTT nin adresi çıkıyor. İnternetten araştırdığımda bu numaranın Kamboçya kodu olduğunu öğrendim. Hiçbir alakam olmayan bu ülkeden tanıdığım veya ticari hiçbir alakam yoktur. Bu durumdan oldukça rahatsız oldum ve şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın kullanılması, yayılması ve üzerime bir borç çıkarılması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk PTT ye aittir.
1
12.08.2024 tarihinde Antalya-İstanbul otobüs seferinde 10 dakikalık mola esnasında mola bitmeden otobüse geri dönmesine rağmen annemi Eskişehir'de bırakıp gitmişler, bir önceki durakta da iki kişiyi bırakmışlar. Bir de yoklama aldıklarını söylüyorlar. Kesinlikle bu firmanın otobüsüne binmeyin çünkü bir gece kendinizi hiç bilmediğiniz bir şehirde bulabilirsiniz. Çok yazık. Kadın üç saat bir sonraki İstanbul'dan geçen otobüsün gelmesini bekleyip ona bindi, valizleri diğer otobüste kaldı, tam bir ihmalkarlık, düşüncesizlik, çok kötü çok... Gördüğüm kadarıyla şikayetlere dönüş bile yok, ancak bu platform ile kalmayacağımı belirtmek isterim.
1
12.08.2024 tarihinde Digiturk üyeliği almak istediğim için internet üzerinden Sporun Yıldızı paketi başvurusu yaptım. En üstte çıkan siteye tıkladım. T. C. Kimlik numaramı verdim. Sonra kayıt için bana SMS gönderdiler. Yanıltıcı olduklarını fark ettim ve 0850 255 73 73 numarasını kullanıyorlardı. Fakat bu numara hakkında birçok şikayet gördüm ve resmi Digiturk ya da Bein Connect numarası olmadığını anladım. Olası bilgilerimin kullanılması durumunda benim adıma yapılacak herhangi bir işlemden sorumlu olmadığımı ve sorumluların sahte firma adı ve sahte numara kullanan bu kişiler olduğunu belirtmek istiyorum. Bu firma hakkında da en kısa sürede gereğinin yapılmasını talep ediyorum.
1
12.08.2024 tarihinde Gardrops uygulaması üzerinden o uygulamaya kayıtlı bir şahıstan bir ürün satın aldım. EFT seçeneği ile uygulamanın üzerinden ücreti ödedim. Şahıs ödemeyi görmediğini ve kargoya verebilmesi için ona bir kod gelmesi gerektiğini ve o kodu almadığını söyledi. Ürünün fiyatı artmış olarak hala o şahısta görünüyor. Sorduğumda nedenini anlamadığını söyledi. Gardrops'ta İ*** A****** adına iletişim numarası var. O numarayı aradım ama tele sekreter o numara kayıtlı değil mesajı verdi. Ürünü aştığım şahıs sabah hala kod gelmedi diye mesaj atmış. İletişime geçecek bir numara yok.
1
12.08.2024 tarihinde TEB'e üye oldum. Aynı gün telefonumda hiçbir değişiklik yapmadığım halde sim kart blokesi geldi. Düzeltmek için aradığımda da sesli yanıt sistemi blokeyi kaldırmak için kart numarası istiyor. Herhangi bir temsilciye ulaşamıyorum. Yeni üye olduğum için Kart numaram da yok. İki gündür hiçbir şekilde blokeyi kaldıramıyorum. Bu sorunla ilgili aranmayı ve sorunumun çözülmesini talep ediyorum.
1
12.08.2024 tarihli Diyarbakır-Alanya uçağı, Ankara aktarmalı olan Diyarbakır uçağının gecikmesinden dolayı, Ankara-Gazipaşa uçağı beklemeden gittiği için 4 aylık bebeğimle birlikte havaalanında geceyi geçirmek zorunda kaldım. Buldukları çözüm, yarın sabah uçağıyla Antalya'ya göndermek. Alanya'ya değil, ayrıca otel ayarlamak yok, lütfedip yemek ısmarlayacaklarmış. Bu firmayı her yere şikayet edeceğim.
1
12/08/2024 tarihinde +244 927 257 915 numara tarafından "yağız, finansal hesabın eklendi. Hesap: py*** Şifre: qh*** USDT Bakiyesi: ***********[tepois.com] Güvenli bir yerde saklayınız" adına saçma bir finansal hesap açıldığı ve şifre tarzı paylaşım olduğuna dair bir mesaj geldi. Bu numara ve kişiyle hiçbir bağlantım yoktur. Numaraya cevap vermedim. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın kullanılması, yayılması veya WhatsApp'ta bulunan bilgilerimin dağıtılması veya üzerime herhangi bir borç çıkması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir. Şahsım adına gelecek herhangi bir soruşturma veya borç hakkında WhatsApp sorumludur. Benim numaramın bu kadar kolay bulunmasından dolayı sorumluluk kabul etmiyorum.
1
12/08/2024 tarihinde +62 858 6599 3282 numarası tarafından "yağız, finansal hesabın eklendi. Hesap: py*** Şifre: qh*** USDT Bakiyesi: ***********[tepois.com] Güvenli bir yerde saklayınız" adına saçma bir finansal hesap açıldığı ve şifre tarzı paylaşım olduğuna dair bir mesaj geldi. Bu numara ve kişiyle hiçbir bağlantım yoktur. Numaraya cevap vermedim. Tarafımca direkt olarak engellenmiştir... Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın kullanılması, yayılması veya WhatsApp'ta bulunan bilgilerimin dağıtılması veya üzerime herhangi bir borç çıkması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir. Şahsım adına gelecek herhangi bir soruşturma veya borç hakkında WhatsApp sorumludur. Benim numaramın bu kadar kolay bulunmasından dolayı sorumluluk kabul etmiyorum
1
12/08/2024 tarihinde +917874238324 ve +2347012222872 numaraları tarafından 'yağız, finansal hesabın eklendi. Hesap: py*** Şifre: qh*** USDT Bakiyesi: *********** [tepois.com] Güvenli bir yerde saklayınız' adına saçma bir finansal hesap açıldığı ve şifre tarzı paylaşım olduğuna dair bir mesaj geldi. Bu numara ve kişiyle hiçbir bağlantım yoktur. Numaraya cevap vermedim. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın kullanılması, yayılması veya WhatsApp'ta bulunan bilgilerimin dağıtılması veya üzerime herhangi bir borç çıkması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir. Şahsım adına gelecek herhangi bir soruşturma veya borç hakkında WhatsApp sorumludur. Benim numaramın bu kadar kolay bulunmasından dolayı sorumluluk kabul etmiyorum.
1
12/08/2024 tarihinde 4025 ile biten Akbank Axess kredi kartımdan 704 TL kart aidat ücreti kesilmiştir. Aidat ücretinin aşağıda belirtilen kanun hükümleri gereği ve ekstra bir şarta bağlanmaksızın iade edilmesini talep ediyorum. 'Tüketici Kanunu'nun 28 Mayıs 2014 tarihli ve 6502 sayılı Kanunun 31. Maddesinin 3. Fıkrası uyarınca, kart çıkaran kuruluşlar, tüketicilere yıllık üyelik aidatı ve benzeri isim altında ücret tahsil etmedikleri bir kredi kartı türü sunmak zorundadır. 4822 sayılı Kanunla değişik 4077 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanunun sözleşmedeki haksız şartlar başlıklı 6. Maddesi gereğince bankanızın almakta olduğu üyelik ücreti herhangi bir hizmet karşılığı olmadığından, söz konusu sözleşme şartı önceden hazırlanmış, özellikle standart sözleşmede yer alması nedeniyle içeriğine etki edilmeyip müzakere edilemediğinden haksız şarttır. 13. Hukuk Dairesince verilen 2011/4736 esas, 2011/11579 sayılı son karara göre söz konusu yıllık kart ücreti aidatının Borçlar Kanunu'nun 125. Maddesi ve Hukuk Genel Kurulu'nun 2010/1-93-88 sayılı kararı uyarınca geriye dönük kesilen kart aidatlarının da iadesinin olacağına dair kesin hükmü bulunmaktadır. Alınan aidat ücretlerinin tarafıma iadesi hususunda gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Aksi halde yasal yollara başvuracağımı belirtir, bankanız nezdinde tüm hesaplarımı ve kredi kartımı iptal edeceğimi beyan ederim.
1
12/08/2024 tarihinde Pendik mağazasından aldığım nariye abiye, Modanisa internet sitesinde 3.039,99 TL iken ben Modanisa Pendik mağazasından 4.159,99 TL'ye aldım. 13/08/2024 tarihi itibariyle aradaki fiyat farkının iadesini talep ediyorum. Bu kadar büyük uçurum olamaz.
1
12/08/2024 tarihinde sonu 8426 ile biten Yapı Kredi Opet World kredi kartımdan 666,00 TL kart aidat ücreti kesilmiştir. Aidat ücretinin aşağıda belirtilen kanun hükümleri gereği ve ekstra bir şarta bağlanmaksızın iade edilmesini talep ediyorum. 'Tüketici Kanunu'nun 28 Mayıs 2014 tarihli ve 6502 sayılı Kanunun 31. Maddesinin 3. Fıkrası uyarınca, kart çıkaran kuruluşlar, tüketicilere yıllık üyelik aidatı ve benzeri isim altında ücret tahsil etmedikleri bir kredi kartı türü sunmak zorundadır. 4822 sayılı Kanunla değişik 4077 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanunun sözleşmedeki haksız şartlar başlıklı 6. Maddesi gereğince bankanızın almakta olduğu üyelik ücreti herhangi bir hizmet karşılığı olmadığından, söz konusu sözleşme şartı önceden hazırlanmış, özellikle standart sözleşmede yer alması nedeniyle içeriğine etki edilmeyip müzakere edilemediğinden haksız şarttır. 13. Hukuk Dairesince verilen 2011/4736 esas, 2011/11579 sayılı son karara göre söz konusu yıllık kart ücreti aidatının Borçlar Kanunu'nun 125. Maddesi ve Hukuk Genel Kurulu'nun 2010/1-93-88 sayılı kararı uyarınca geriye dönük kesilen kart aidatlarının da iadesinin olacağına dair kesin hükmü bulunmaktadır. Alınan aidat ücretlerinin tarafıma iadesi hususunda gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Aksi halde yasal yollara başvuracağımı belirtir, bankanız nezdinde tüm kredi kartlarımı iptal edeceğimi beyan ederim.
1
126 ekran Vestel TV aldım, paramı Hepsiburada ve İnce Hesap vermiyor. Hep oyalıyorlar. Bugün yarın hala iade etmediler. Paramı böyle site güvenilir değilmiş. Sürekli teselli ediyorlar, ilgileniyoruz diyorlar ama ilgilenen yok.
1
12ağustos2024 19:30 saatlerinde her zamanki gibi oğlumu (17yaşında) bir şeyler ve bana sigara alması için gönderdim. (Her zaman alıyordu hiç sorun yoktu) çalışan arkadaş C**** Ö***** vermemiş sorun değil. Oğlum yeni olduğu için tanımamış olduğunu belirtmiş. C**** bey sesini yükselterek tepki göstermiş. Sonrasında kendim giderek konuya açıklık getirmek istedim. Personel aynı yüksek tondan benimle iletişime devam etti. Sorun verilip verilmemesi değil üsluptur. Sonuçta oğlumda bende müşteriyiz. Adını sorduğumda nereye şikayet ederseniz edin şeklinde yine yüksek tonda bir cevapla karşılaştım. Zor şartlarda çalışıyor olabilirler anlıyorum fakat, bir müşteri ile nasıl konuşulmalı iletişim nasıl olmalı agresifleşme olmaması gerektiğininde bilincinde olmalarını beklerdim. Gerekli uyarıların yapılmasını rica ediyorum
1
13 Aralık 2022 yılında Yui M-120 Multi fonksiyonel stand mikser aldım. Ürünün hamur karıştırma ve yoğurma aparatlarını makinede yıkanabilir olmasına rağmen sürekli elimde yıkadım. Fakat eşimin 2 Ağustos Cuma günü makineye bir kez attığı ürünün rengi değişti. Hemen onarım talebi oluşturup makineden çıkarır çıkarmaz servisine yolladım. Bana ürünün temizlik ve bakımından dolayı bu hale geldiği gibi saçma bir sebep sunup müşteri hatası dediler. 800₺ karşılığında ürünü yenisiyle değiştireceklerini söylediler. Fakat garantisi olan ve makinede yıkanabilir yazmasına rağmen ilk yıkamada bu hale gelen ürünü değiştirmemek için müşteri hatası deyip alay eden müşteri temsilcisini ve ürünlerinin arkasında durmayan bu firmanın insanları kandırmasına izin vermeyeceğim. Her platformda şikayet hakkımı kullanacağım.
1
13 Ağustos 00.45 Afyon - İstanbul Alibeyköy e 2 kişilik bilet aldık. Ancak Alibeyköy'e hiç uğramadan direkt Esenler otogarına geçti. Bize hiçbir şekilde bilgi de verilmedi. Esenlerde 30 dakika bekletildikten sonra başka bir firma ile Alibeyköy'e geçtik. Bizim dışımızda 2 kişi daha bu şekilde mağdur oldu. Alibeyköy yazıhanede sorduğumuzda sürekli bu şekilde yaptıklarını söylediler. Bu sorumsuzlukları yüzünden 3-4 saatimiz daha yollarda geçti. Ayrıca seyahat sırasında tavandaki klimamızı 3 kere kapatır mısınız dememize rağmen her defasında tamam deyip bir türlü kapatamadılar. Yol boyunca üşüdük. İlgilenmediler. Bir daha bu firma ile asla yolculuk yapmayacağız.
1
13 Ağustos 2024 01:30 saatinde bilgim dahili dışında, kredi kartımdan 1684,19 TL işlem yapılmış. "iyzico*Amazon turkey pe İstanbul TR", olarak.
1
13 Ağustos 2024 Salı günü saat 10.35'te teyzem adına bir bir bankanın kartı getirildi. Kartın sahibi şehir dışında olduğu için bana teslim edilecekti. Görevli PTT çalışanı henüz kapıma getirmeden telefonda teyzem ile konuşup geri götürmeyeyim diye söylenmeye başlamış. Bana teslim etmeden ve apartmana girmeden önce telefonda yüksek sesle bağırarak "Bana t. C. Kimlik numaranı ver" şeklinde emirlerde bulunmuş. Ben kaç kart yukarıda olmama rağmen bu bağırışı camdan duydum. Kartın sahibi şehir dışında olduğu için kişinin güvenirliğinden ve edep yoksunu tavrından emin olamayıp "Kartı teslim alsın kapıda öyle vereceğim t. C. Kimlik numaramı demiş."
1
13 Mayıs 2024 tarihinde, Peugeot Baykar Bursa bayisinden 10.700 km’de, 2023 model bir Peugeot 208 Allure selection ikinci el araç satın aldım. Aracın garanti kapsamında olması ve sıfıra yakın, hatasız bir araç olarak sunulması, tercihimde belirleyici oldu.
1
13 Temmuz 2024 cumartesi saat 12:15 Zonguldak'tan İstanbul'a olan sefere bilet aldım. Biletimi alırken Obilet iki kez para çekti. İlk alışımda para çekti fakat bilet alamadım. İkinci alışımda bileti aldım fakat iki kez para çekmiş oldu. Gönderirler diye düşündüm, iletişime geçmeye çalıştım, talep gönderdim fakat hiçbir dönüş alamadım.
1
13 Temmuz 2024 tarihinde Koçtaş internet sitesinden bir mangal aldım. Telefon numaramın 1 hanesini yanlış girmem sebebi ile Aras Kargo firması kargomu ulaştıramadığı için iade başlatmıştır. O tarihten itibaren iadem gerçekleştirilmemiş, Koçtaş çözüm merkezine 7 tane kayıt açmama rağmen herhangi bir çözüme ulaşılamamıştır. Satın aldığım ürünün 2 taksitini ödedim, ayrıca satın aldığım ürünün faturası e-arşiv olarak gönderilmemiştir. Satın alım yaparken mail adresim doğru ve günceldir. Sipariş alındığına dair mail gelmiş ama e-fatura gönderilmemiştir. Çeşitli bahanelerle iademi gerçekleştirilmemektedir. Aras Kargo İstinye Şubesi kargonun Aras Kargo Köseköy Şubesine gönderildiğini ve satıcının teslim aldığını bildirmiştir. En kısa sürede iadem gerçekleşmez ise hukuki sürece başvuracağım.
1
13 Temmuz tarihinde Diyarbakır Forum Armine mağazasından ikili bir takım aldım. İlk yıkamada rengi soldu ve lekeler oluştu bu sebeple 19 temmuzda Armine mağazasına giderek garantiye verdim. Bir aydan önce sonuçlanmayacağını söylediler. Yazlık bir ürün alıyorum, yazın hiç kullanamadan ürün mahvoluyor, üstelik şehir değişikliği yapacağımı söylüyorum buna karşılık Armine kurumsal bir firma olduğunu dile getirmesine rağmen sürecin hızlandırılması için hiçbir şey yapamayacaklarını bana söylüyorlar. Bunun yanında ürünlerinin kalitesinin arkasında durmak gibi bir duruş asla sergileyemiyor. Armine'den yaptığım son alışveriş oldu. Aldığımız ürünler kaliteli olsun diye bir sürü para ödüyoruz karşılığında sorunumuzu çözecek bir muhatap dahi bulamıyoruz. Armine kurumsal falan değil artık tamamen bir çöplük benim için
1
13 temmuzda sipariş verdim halen daha transfer sürecinde diyor. Hayır iyi güzelde en azından şu belirsizlikten bir kurtulsak diyorum ne geleceği belli ne kalacağı oto boya işi yapıyorum boya tabancası ve başka şeylerde aldım işlerimiz felç oldu. Gelecek olan ürünler bana yapılacak olan iade ücretten çok daha öncelikli ve önemli. Artık kime kızalım onu da bilmiyorum. 4.24 Ağustos teslim edecek olarak görünüyor ama inşallah öylede olur. Ne şans varmış arkadaş bizde de.
1
13.07.2024 tarihinde Digiturk üyeliği almak istediğim için internet üzerinden Sporun Yıldızı paketi başvurusu yaptım. En üstte çıkan siteye tıkladım. T. C. Numaramı ve doğum tarihimi verdim. Sonra kayıt için bana SMS gönderdiler. Yanıltıcı olduklarını fark ettim ve 0850 255 73 73 numarasını kullanıyorlardı. Fakat bu numara hakkında birçok şikayet gördüm ve resmi Digiturk ya da Bein Connect numarası olmadığını anladım. Olası bilgilerimin kullanılması durumunda benim adıma yapılacak herhangi bir işlemden sorumlu olmadığımı ve sorumluların sahte firma adı ve sahte numara kullanan bu kişiler olduğunu belirtmek istiyorum. Bu firma hakkında da en kısa sürede gereğinin yapılmasını talep ediyorum.
1
13.08.2024 05:23 tarihinde +234 916 649 6995 numaralı telefon numarasından tarafıma "Yağız, finansal hesabın eklendi. Hesap: p***** Şifre: qh***** USDT Bakiyesi: *********** [tepois.com] Lütfen güvenli bir yerde saklayın." içerikli bir mesaj geldi. Bu numara ve kişiyle hiçbir bağlantım yoktur. Numaraya cevap vermeden derhal tarafımca engellenmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın kullanılması, yayılması veya WhatsApp'ta bulunan bilgilerimin dağıtılması veya üzerime herhangi bir borç çıkması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir. Şahsım adına gelecek herhangi bir soruşturma veya borç hakkında WhatsApp sorumludur. Benim numaramın bu kadar kolay bulunmasından dolayı sorumluluk kabul etmiyorum.
1
13.08.2024 05:23 tarihinde +570611182... numaralı telefon numarasından tarafıma "Yağız, finansal hesabın eklendi. Hesap: pyb182 Şifre: qh1365 USDT Bakiyesi: 2.327.960,00 [tepois.com] Lütfen güvenli bir yerde saklayın." içerikli bir mesaj geldi. Bu numara ve kişiyle hiçbir bağlantım yoktur. Numaraya cevap vermeden derhal tarafımca engellenmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın kullanılması, yayılması veya WhatsApp'ta bulunan bilgilerimin dağıtılması veya üzerime herhangi bir borç çıkması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir. Şahsım adına gelecek herhangi bir soruşturma veya borç hakkında WhatsApp sorumludur. Benim numaramın bu kadar kolay bulunmasından dolayı sorumluluk kabul etmiyorum.
1
13.08.2024 05:23 tarihinde +919749113572 numaralı telefon numarasından tarafıma "Yağız, finansal hesabın eklendi. Hesap: pyb182 Şifre: qh1365 USDT Bakiyesi: 2.327.960,00 [tepois.com] Lütfen güvenli bir yerde saklayın." içerikli bir mesaj geldi. Bu numara ve kişiyle hiçbir bağlantım yoktur. Numaraya cevap vermeden derhal tarafımca engellenmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın kullanılması, yayılması veya WhatsApp'ta bulunan bilgilerimin dağıtılması veya üzerime herhangi bir borç çıkması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir. Şahsım adına gelecek herhangi bir soruşturma veya borç hakkında WhatsApp sorumludur. Benim numaramın bu kadar kolay bulunmasından dolayı sorumluluk kabul etmiyorum.
1
13.08.2024 05:23 tarihinde +94 74 167 9245 numaralı telefon numarasından tarafıma "Yağız, finansal hesabın eklendi. Hesap: pyb182 Şifre: qh1365 USDT Bakiyesi: 2.327.960,00 [tepois.com] Lütfen güvenli bir yerde saklayın." içerikli bir mesaj geldi. Bu numara ve kişiyle hiçbir bağlantım yoktur. Numaraya cevap vermeden derhal tarafımca engellenmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın kullanılması, yayılması veya WhatsApp'ta bulunan bilgilerimin dağıtılması veya üzerime herhangi bir borç çıkması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir. Şahsım adına gelecek herhangi bir soruşturma veya borç hakkında WhatsApp sorumludur. Benim numaramın bu kadar kolay bulunmasından dolayı sorumluluk kabul etmiyorum.
1
13.08.2024 05:24 tarihinde +244952118947 numaralı telefon numarasından tarafıma "Yağız, finansal hesabın eklendi. Hesap: pyb182 Şifre: qh1365 USDT Bakiyesi: 2.327.960,00 [tepois.com] Lütfen güvenli bir yerde saklayın." içerikli bir mesaj geldi. Bu numara ve kişiyle hiçbir bağlantım yoktur. Numaraya cevap vermeden derhal tarafımca engellenmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın kullanılması, yayılması veya WhatsApp'ta bulunan bilgilerimin dağıtılması veya üzerime herhangi bir borç çıkması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir. Şahsım adına gelecek herhangi bir soruşturma veya borç hakkında WhatsApp sorumludur. Benim numaramın bu kadar kolay bulunmasından dolayı sorumluluk kabul etmiyorum.
1
13.08.2024 06:06 tarihinde +62 831 3691 1248 numaralı telefondan tarafıma "Yağız, finansal hesabın eklendi. Hesap: pyb182 Şifre: qh1365 USDT Bakiyesi: 2.327.960,00 [teopis.com] Lütfen güvenli bir yerde saklayın." içerikli bir mesaj geldi. Bu numara ve kişiyle hiçbir bağlantım yoktur. Numaraya cevap vermeden derhal tarafımca şikayet edilerek engellenmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın kullanılması, yayılması veya WhatsApp'ta bulunan bilgilerimin dağıtılması veya üzerime herhangi bir borç çıkması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir. Şahsım adına gelecek herhangi bir soruşturma veya borç hakkında WhatsApp sorumludur. Benim numaramın bu kadar kolay bulunmasından dolayı sorumluluk kabul etmiyorum (şikayete yönelik haklarımı saklı tutuyorum).
1
13.08.2024 06:42 tarihinde +91 8239357494 numaralı telefon numarasından tarafıma "Arda, finansal hesabın eklendi. Hesap: dk87 Şifre: yue8738 USDT Bakiyesi: 2,364,621.00 [teptps.com] Lütfen güvenli bir yerde saklayın." içerikli bir mesaj geldi. Bu numara ve kişiyle hiçbir bağlantım yoktur. Numaraya cevap vermeden derhal tarafımca engellenmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın kullanılması, yayılması veya WhatsApp'ta bulunan bilgilerimin dağıtılması veya üzerime herhangi bir borç çıkması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir. Şahsım adına gelecek herhangi bir soruşturma veya borç hakkında WhatsApp sorumludur. Benim numaramın bu kadar kolay bulunmasından dolayı sorumluluk kabul etmiyorum.
1
13.08.2024 10:57 tarihinde +93784422016 numaralı telefon numarasından tarafıma "Yağız, finansal hesabın eklendi. Hesap: pyb182 Şifre: qh1365 USDT Bakiyesi: 2,327,960.00 [tepois.com] Lütfen güvenli bir yerde saklayın." içerikli bir mesaj geldi. Bu numara ve kişiyle hiçbir bağlantım yoktur. Numaraya cevap vermeden derhal tarafımca engellenmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın kullanılması, yayılması veya WhatsApp'ta bulunan bilgilerimin dağıtılması veya üzerime herhangi bir borç çıkması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir. Şahsım adına gelecek herhangi bir soruşturma veya borç hakkında WhatsApp sorumludur. Benim numaramın bu kadar kolay bulunmasından dolayı sorumluluk kabul etmiyorum.
1
13.08.2024 Esenler Otogarı-Ayvalık arabasının 8 de lastiği patladı ve buraya temin edilen araba dolu bir şekilde ayakta yolcu alarak gitti 15 kişi içinde de biz olmak üzere mağdur ettiler. Bilet alırken iki kere düşünmeniz gereken bir firma. İnsanları sıkıntıya uğratıyorlar.
1
13.08.2024 Tarihinde özellikle Akbank Axess kartım ile faizsiz taksit yapılabildiği için sağlık sektöründen harcama yaptım. Sonrasında mesaj geldi şu tutarlar arasındaki harcamalarınızı faizsiz taksitlendirmek için kampanyaya katılın gibisine falan. Sonrasında katılıp taksit yaptırmak istedim faiz çıkarıyor. Saçmalığa bakar mısınız. Kart çektirdikten 10 dakika sonra katılıp yaptırmak istedim kabul etmiyorlar. Önce katıla tıklayıp sonra kart çektirmem lazımmış. Böyle saçmalık mı var o zaman niye mesaj atıyorsunuz? Amaç şey mi: Böyle bir şey vardı ama siz katılmadınız haberiniz olsun falan gibisine. O zaman mesaj atmayın arkadaş. Başka 3 bankada kartım olmasına rağmen gidip Axess'ten çektirdiğim için çok pişmanım. Diğer kartımda kampanyaya katıl diğere bir yere basmadan yapabiliyordum oysa. Bu ay kart borcunu ödeyip. Akbank'la yolları ayırma vakti gelmiş. Büyük mağduriyet ve memnuniyetsizlik. Üstüne de müşteri hizmetlerine aradığımda iptal edin tekrar çektirin diyorlar. Benim de işim gücüm yok şehrin diğer ucuna gidip tekrar iptal tekrar çekimle uğraşacağım böyle bir çözme mantığı yok. Güle güle Akbank.
1
13.08.2024 tarihi 01:43 saat aralığında civarında Home office adı altında call now çağrı merkezi danışmanlığı kapsamında evden çalışma imkanı için internet üzerinden başvuru yaptım. Başvuru anında t. C. Kimlik numaramı girdim. Sonraki süreçte yaptığım araştırmalar sonucunda süreçten şüphe duydum. Bu kapsamda adım, soyadım, doğum tarihim, t. C. Kimlik numaram, aktif telefon numaram ve adıma açılacak herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, p**hesabı veya tapu, arsa, iş yeri, çek, senet gibi şahsıma yapılacak herhangi bir işlemden sorumlu olmadığımı belirtmek isterim.
1
13.08.2024 tarihi 9.00 saat civarında Home office adı altında call now çağrı merkezi danışmanlığı kapsamında evden çalışma imkanı için internet üzerinden oğlum adına (C**** İ**** V****) başvuru yaptım. Başvuru anında t. C. Kimlik numarasını girdim. Sonraki süreçte yaptığım araştırmalar sonucunda süreçten şüphe duydum. Bu kapsamda adı, soyadı, doğum tarihi, t. C. Kimlik numarası, aktif telefon numarası ve adına açılacak herhangi bir hesap kartı, kredi hesabı, p**hesabı veya tapu, arsa, iş yeri, çek, senet gibi şahsına yapılacak herhangi bir işlemden sorumlu olmadığını belirtmek isterim.
1
13.08.2024 tarihinde Gaziemir şubesi önünde bulunan ATM den para yatırırken 2.000 TL para sıkışma uyarısı aldım. Para hesabıma geçmedi. Zaten Gaziemir şubesi ATM leri uzunca süreden beri doğru dürüst hizmet vermemekte. Sıkışma kaydı oluşturdum ve bu kayıtın ivedilikle sonucu ulaşmasını paramın hesaba yatırılmasını talep ediyorum. ATM arızalarının mağduriyetini biz çekmek zoruna değiliz.
1
13.08.2024 tarihinde HGS uygulamasında talimatları uygulayarak havale yoluyla 500 TL hesabıma para yükledim ama bir türlü HGS hesabıma aktarılmadı. Müşteri hizmetlerini aradım açan olmadı gereğinin yapılmasını arz paramın iadesini talep ediyorum bir an önce
1
13.08.2024 tarihinde Kayseri İstanbul 7:35 uçağı 7:55 de kalktı biz kalkış vaktimize yarım saat öncesine varmamıza rağmen uçağa alınmadık. Para iadesi veya telafisi bile yapılmadı. İlk defa bu firmadan bilet aldık normalde Pegasus da uçağa son 5 dakika ya kadar alıyorlardı bizi mağdur ettiler.
1
13.08.2024 tarihinde Kolay Yolculuk sitesinden Özbekistan'a gitmek için uçak bileti aldım. Biletimle ilgili mail ve SMS almadım, gelmedi. Biletim onaylandı mı, onaylanmadı mı hiçbir bilgim yok. 8.250 TL uçak bileti kredi kartından onayladım, hata verdi. Tekrar kredi kartından onayladım, yine hata verdi. Kredi kartını kontrol ettiğimde iki tane 8.250 TL çekim yapılmış, yani iki tane 8.250 TL kredi kartından uçak bileti parası çekilmiş. Muhatap bulamıyorum.
1
13.08.2024 tarihinde WhatsApp numarama tanımadığım yurt dışı kaynaklı bir numaradan mesaj geldi. Hemen engelledim... Beni kullanarak yapılabilecek hiçbir yasal olmayan işlemi kabul etmiyorum. Tamamen iradem dışındadır. Devletimizin bizleri bu tarz şüpheli durumlardan koruyacağından eminim. Numarayı ekliyorum. +228 70 09 44 66
1
13.08.2024 tarihinde seyahat sebebiyle Kırgızistan saatiyle 08:11, Türkiye saatiyle 05:11'de +221 78 893 50 17 numaralı telefon numarasından tarafıma "Yağız, finansal hesabın eklendi. Hesap: pyb182 Şifre: qh1365 USDT Bakiyesi: 2,327,960.00 [tepois.com] Lütfen güvenli bir yerde saklayın." içerikli bir mesaj geldi. Bu numara ve kişiyle hiçbir bağlantım yoktur. Numaraya cevap vermeden derhal tarafımca engellenmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın kullanılması, yayılması veya WhatsApp'ta bulunan bilgilerimin dağıtılması veya üzerime herhangi bir borç çıkması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir. Şahsım adına gelecek herhangi bir soruşturma veya borç hakkında WhatsApp sorumludur. Benim numaramın bu kadar kolay bulunmasından dolayı sorumluluk kabul etmiyorum.
1
13.08.2024 tarihinde yurt dışı Finger Lakes yarışlarına 9. koşuya sıralı ikili oynadım. TJK muhtemel gösterilen tutar 36,90 iken bir anda 18,45 gösterilmesi suç olup gerekli düzeltmelerin yapılmasını temenni ediyorum. Kurumun güvenilirliği açısından yetkililerden konu hakkında yardım rica ederim.
1
13.08.24 randevu saatime Dr. R**** C***** Kazımkarabekir mah. Sağlık ocağı. Kan testleri saat 11'e kadar veriliyor olmasına rağmen doktor 10.10 da geldi ve öğleden sonrada randevu almıyor. Kendisinin odası içeride randevulu hasta olmasına rağmen randevusuz kendi hastası olmayan kişilerle dolu. Kendi kişisel muayenehanesi olarak kullanıyor. Burada saatlerce bekliyoruz doktorun odasının boşalmasını ya da doktorun gelmesini
1
13.08.24 tarihinde WhatsApp üzerinden gelen mesaj ile hiçbir alakam yoktur, WhatsApp uygulamasından şikayetçiyim, bu konu ile ilgili herhangi bir suçlamayı kabul etmiyorum. Oluşabilecek borçlardan mesul değilim. Bu tamamen bir aldatmacadır. Ve kötü niyetli kişiler tarafından yayıldığını düşünüyorum
1
13/02/2024 tarihinde evde çalışma imkanı olan çağrı merkezi şirketine yapmış olduğum başvurudan güvensizlik duydum. T.C. kimlik ve telefon numaramı paylaştığım ve adıma açılacak olan her şey kendi rızamla değildir. Islak imzam olmadan izin vermiyorum ve dava açacağım. Şirketten şikayetçiyim.
1
13/08/2024 tarihinde +265 884 29 59 84 numara tarafından "yağız, finansal hesabın eklendi. Hesap: py*** Şifre: qh*** USDT Bakiyesi: ***********[tepois.com] Güvenli bir yerde saklayınız" adına saçma bir finansal hesap açıldığı ve şifre tarzı paylaşım olduğuna dair bir mesaj geldi. Bu numara ve kişiyle hiçbir bağlantım yoktur. Numaraya cevap vermedim. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın kullanılması, yayılması veya WhatsApp'ta bulunan bilgilerimin dağıtılması veya üzerime herhangi bir borç çıkması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir. Şahsım adına gelecek herhangi bir soruşturma veya borç hakkında WhatsApp sorumludur. Benim numaramın bu kadar kolay bulunmasından dolayı sorumluluk kabul etmiyorum.
1
13/08/2024 tarihinde +62 895 6358 63891 numarası tarafından "yağız, finansal hesabın eklendi. Hesap : py*** Şifre:qh*** USDT Bakiyesi:***********[tepois.com] Güvenli bir yerde saklayınız " adına saçma bir finansal hesap açıldığı ve şifre tarzı paylaşım olduğuna dair bir mesaj geldi. Bu numara ve kişiyle hiçbir bağlantım yoktur. Numaraya cevap vermedim. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın kullanılması, yayılması veya WhatsApp'ta bulunan bilgilerimin dağıtılması veya üzerime herhangi bir borç çıkması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk WhatsApp'a aittir. Şahsım adına gelecek herhangi bir soruşturma veya borç hakkında WhatsApp sorumludur. Benim numaramın bu kadar kolay bulunmasından dolayı sorumluluk kabul etmiyorum. Bu tarz bir yerden hesap açmadım ve alakam yoktur
1
13/08/2024 tarihinde, saat 05.38'de, +91 93039 22468 numarasından şahsi WhatsApp numarama bir mesaj iletilmiştir. Mesaj içeriği şu şekildedir: "Arda, finansal hesabın eklendi. Hesap: dk87 Şifre: yue8738 USDT Bakiyesi: 2,364,621.00 [teptps.com] Lütfen güvenli bir yerde saklayın." Telefonuma gelen yukarıdaki mesajla hiçbir ilişkim yoktur ve numara da tarafımdan bilinmemektedir. Ayrıca ismimle hitap ettikleri kısımda da kendi adım yazmamaktadır. Yapılacak herhangi bir borçlanmayı kabul etmediğimi beyan ederim. Rızam dışında iletişim bilgilerim kullanılarak yapılacak herhangi bir işlemden hukuki olarak sorumlu değilim. Gerekli hukuki mercilere başvuru hakkımı saklı tuttuğumu beyan ederim. Benimle ilgisi yoktur.
1
13499000002075581 numaralı gönderimi 09/08/2024 Cuma gününden bu yana teslim etmedikleri gibi bu sabah attıkları mesajda ''size 2 kere geldik, ulaşamadık. Paketiniz 3 gün sonra göndericiye iade edilecektir.'' yazmışlar. Bugüne kadar çalıştığım kuruma yüzlerce kargo teslim edildi. Bu firma kadar kötü bir kargo firması görmedim.
1
14 ayar altın renginde renginde solma değişme olmadı beğendim
0
14 temmuzda yapılan KPSS GYGK ve eğitim bilimlerinde salon başkanı olarak görev aldım. Doldurulması gereken sınav anketini 1 gün geç doldurmuşum. 1 ay geçti ücret hala yatmadı. Geç doldurunca yatırılmıyor diye bir haber okudum. Doğru olmadığını umuyorum ve ücretimin yatırılmasını istiyorum...
1
14.04.2024 tarihinde Trendyol'dan Xiaomi mi box s 4K TV box aldım 4 ay sonra sesi az çıkmaya başladı ithalatçı garantili olduğunu söylediler garanti kağıdın daki yetki servisi aradım bana numara verdiler oradan seri numarasını ve faturasını istediler ama halen dönüş yapılmadı böyle iş yapacaklarsa hiç yapmasınlar milleti mağdur etmekten başka bir şey değil. Trendyol'a buradan seslenmek istiyorum böyle satış yapmamalı çünkü güveni bitirir
1
14.07.2024 tarihinde Migros'tan öğrenim sebebiyle istifa etmiştim ve içeride kalan 11 günlük param üzerinden tam 1 ay geçmesine rağmen halen yatırılmadı. Ayın 11'i maaş günü. Çalışan arkadaşlarım maaşlarına aldılar. İçeride kalan paramın tarafıma yatırılmasını veya ne zaman yatırılacağı konusunda bilgi almak istiyorum Eski sicil numaram:287214
1
14.07.2024 tarihinde kamera bozukluğu nedeniyle garanti onarım için Ankamall'a teslim ettiğim telefonum, 16.07.2024 tarihinde onarım merkezine ulaştı. Telefonun ne zaman gönderileceğini müşteri hizmetlerine sorduğumda ise 20 iş günü içinde teslim edilir dediler. Daha sonra 31.07.2024 tarihinde arka kapak kırık olduğu için ekstra ücret istediler; gönderdim ve aradan 15 gün geçtikten sonra tekrar aradım ve hala tamir işlemleri devam ediyor dediler. 20 iş günü doldu ve telefonum hala bana ulaşmadı; acilen tadilat işlemleri tamamlanmış bir şekilde tarafıma gönderilmesini istiyorum. Şikayetim burası ile kalmayacak!
1
14190575912786 teslimat numaralı ürünüm 9.08.2024 Cuma günü şubenize getiriliyor ama neden dağıtıma çıkarılmıyor? Hala ürün teslimatını bekliyorum. Arıyorum, ulaşamıyorum. Bir an önce ürünümün teslimatını istiyorum. Yaptığınız işi güzelce takip ederek yapın lütfen. Kimseyi mağdur etme hakkınız yok. Sorun var ise en azından bilgi verin.
1
15 Temmuz 2024 tarihinde Turkcell uygulaması üzerinden online olarak yeniledim ancak taahhüt edilen 3 aylık ücretsiz Youtube.com Premium üyelik linki gönderilmedi. Biraz önce (13 Ağustos 2024) çağrı merkezini aradım ve konuştuğum F***** adındaki operatör böyle bir kampanyadan yararlanma hakkım olmadığını söyledi. Konunun incelenerek söz konusu kampanyadan yararlandırılmamı talep ediyorum
1
16 Temmuz'da Temu'dan aldığım ürünler 05 Ağustos tarihi itibariyle gümrük sürecinde diye yazıyor, güncelleme olmadı. Kargomun nerede olduğu konusunda hiçbir bilgiye sahip değilim. Kesinlikle Temu pişmanlıktır, gümrük süreci zor ilerliyor. Defalarca müşteri temsilcilerine yazmama rağmen aynı cevapları aldım.
1
16/03/2024 tarihinde İstanbul / Üsküdar bulunan çalışkanlar sürücü kursuna motosiklet ehliyeti için kayıt yaptırdım. Hala ehliyetimi almış değilim çünkü kurs çalışanlarının psikolojik baskı ile aşağılama ve hakaretlerine maruz kaldım. Ders katılımını mesaj yolu ile çağıyorlar. Eğer mesajı görürsen derse katılım olur. Olmaz ise arayıp sormuyorlar bile 3 sefer sınava girdim. Motosiklet arızasını bana mal edip sınavı kaybettin dediler. En son hakkım olan 4. Sınav için yine harcımı yatırdım. Ayın 10/12 ağustosta yapılacak sınav için mesaj geldi. Fakat sonrasında tekrar mesaj göndermişler bende bunu fark etmedim işim yoğun olduğundan. Sınav bittikten sonra beni arıyorlar sınava niye gelmedin diye ben bilmiyorum kış geleyim mi dediğimde sınav bitti olmaz dediler.
1
16AYF550 no'lu 28A bu sabah insanları gördüğü ve durdurmak istediğimiz halde durakta durmadı. Yaşlı, gözlüklü, seyrek saçlı bir şoför vardı araçta. Bu adam sürekli aynı hatta problem çıkartıyor. Zaten sabah ayrı, akşam ayrı sonraki aracı bekletiyor insanlara.
1
17 Temmuz 2021 yılında aldığımız Electrolux marka oto doz çamaşır makinesi ilk kullanımdan itibaren otomatik deterjan gözünü su ile doldurdu. Ankara'da tamire gelen 2 ayrı teknik servis de sorunu çözemedi. Hatta anlamamalarına rağmen hatasız bir parçayı da değiştirdiler. Ardından 2024 yılı şubat ayının son günlerinde Keçiören servisi geldi. Sorunu tespit etti. Önce parça değiştirmeden çözdüler ama sorun devam ederse parça değiştirelim dediler. 2. Yıkamada hata verdi. Kendilerine mart başında hatanın devam ettiğini ilettim parça için elektroluxe bilgi verdik dediler. O günden itibaren birçok kez Electrolux müşteri hizmetleri ile görüşme yaptım ancak sorunun çözümüne dair genel merkezi bilgilendirdik dışında hiçbir şey duyamıyorum.
1
17 Temmuz 2024 tarihinde 194217 numaralı siparişim (el işlemesi ufak bakır matara) tarafıma teslim edilmiş fakat tarafıma ibraz edilen görselden farklı olarak lekeler içermesi nedeniyle neyivar.com WhatsApp destek hattının ilettiği adrese belirtilen kargo firması tarafından 18 Temmuz 2024 tarihinde iade işlemi gerçekleştirilmiştir. Para iadesinin gerçekleşmemesi üzerine WhatsApp ve e-mail destek hattına yapılan başvurulara geri dönüş sağlanmamıştır.
1
17.06.2024 tarihinde kız çocuğum için sipariş verdiğim Eti bazalı yatak teslim edildikten birkaç gün sonra paketinden açtık fakat içinden hiçbir şekilde vida çıkmadı. Vidalar olmadığı için kurulumu yapamadık. Bildirdim, lakin hep açılmayan ve saçma sapan linkler attılar bana. Birkaç hafta uğraştık ve son olarak, 'teslim tarihinden 14 iş günü içerisinde bildirmediğiniz için artık sorununuzu çözemeyiz' dediler. 'Vidaların ücretini bildirin, parasını göndereyim' dememe rağmen 1 aydır ne yazılarıma dönüş oluyor ne de aramalarıma cevap veriyorlar. Aldığım mal duruyor evde. Montajı yapamıyorum çünkü gereken vidaların çeşidini bilmiyorum. Masraflı olur ama avukata başvurmaya karar verdim çünkü aldığım mal hem geç teslim edildi hem de eksik geldi.
1
17.07.2024 tarihinde teslim aldığım 3 adet Beymen tişörtünü giymeden önce 30 derecede yarım saatlik programda yıkadım. Ürünlerin birinin ense kısmında, diğerinin ön uç kısmında renk solması oldu. Daha giymeden Beymen internet mağazacılığından iade kodu aldım ve görsellerini de ekleyerek 25.07.2024 tarihinde iade ettim. Sonuç olarak tişörtler kullanıcı hatası denilerek tarafıma geri gönderildi. Ürünün arkasında durmayan Beymen'in, daha hiç giyilmemiş ve yüksek fiyatla alınmış tişörtlerin hatasını müşteriye yansıtması bu markaya hiç yakışmadı.
1
18 Ağustos'ta Hotels.com. üzerinden otel rezervasyonu yaptım. Otel fiyatı 22.711.80 lira gösteriyordu, bu fiyat üzerinden rezervasyon yaptım. Bana verilen makbuz da öyle. Ancak kredi kart ekstreme 23.469.40 yansımış. Oteli ücretsiz iptal de edemiyorum. Bu durumun düzeltilmesini talep ediyorum.
1
18 TL’ye aldım gayet uygun kaliteli
0
18 Temmuz tarihinde iData firması üzerinden İtalya seyahatimiz için vize başvurusunda bulunduk. Yaklaşık bir ay olacak, site üzerinden takip ettiğimde hiçbir ilerleme göremiyorum. Seyahatimize az bir süre kaldığı için satın aldığımız tur kesinti yapacak. Acilen 20 Ağustosa kadar olumlu veya olumsuz bir dönüş bekliyorum. Başvuru yaparken 15 gün içinde geri dönül olacağı söylenmişti. Şimdi ise bu süre kesin değil gibi bahanelerle geçiştiriyorlar. Ayrıca aynı anda başvuru yaptığım arkadaşımın kaydı bile gözükmüyor. Başvuru takip no:S8254080, S8254088
1
18 temmuzda Karaca vega subayevleri mağazasından 2 adet çaycı aldım. Kargoyla teslim edilecekti ama söyledikleri kargodan farklı bir kargoya verdikleri için adresin git gel 4 saatlik mesafesine şubeye göndermişler. Oradan o hafta iade oldu ve yaklaşık 3 haftadır ürün mağazada olmasına rağmen tarafıma gönderilmiyor. Yazlıkta kullanacaktık tatil bitti- resmen koca marka tarafından oyalanıyoruz ki mağazayla da kaç kere görüştüm
1
18.07.2024 tarihinde Evidea Via port şubesinden bahçe masa takımı aldım. Ürünü 1 hafta içinde teslim ederiz dediler. Aradan 20 gün geçti ürünü teslim etmediler ve işin enteresan tarafı ürünü depodan çıkarmamışlar bile Neyse müşteri hizmetlerini aradığımda muhatap bile bulamadım ve ürünü teslim edilmiş gösterdiler. Mağazayı tekrar aradım ve ürünün depodan bile çıkmadığını kabul ettiler. Ürünü tekrar göndermek istediklerini söylediler bende istemiyorum dedim ve iadesini istedim. Aradan 25 gün geçti ve iadesini bile yapmadılar. Aradığımda iade süreci devam ediyor diyorlar. Evidea kurumsal bir yer diye düşünüyordum yanılmışım bundan sonra kesinlikle hiçbir şekilde alışveriş yapmam.
1
185 numaralı özel halk otobüsleri çok düzensiz şekilde saatlerine asla uymadan hareket ediyor. Tasarruf tedbirleri kapsamında kaldırılan servislerle beraber bırakıldığımız bu mecburi durum için bir çözüm bulunmasını talep ediyorum. Dolmuşlar Ulus'a gitmiyor, EGO'lar Ulus Heykel'e kadar gitmiyor, mecburen ÖHO kullanmak durumunda kalıyoruz ve her gün acaba kaçta gelecek diye erkenden durakta bekliyoruz. Bir gün 10 geçe gelirken bazı gün 22 geçe geliyor ve bu durum bizleri mağdur ediyor. Yol zaten uzun, zaten ağır ağır gidiyorlar yolcu toplamak için. En azından bizler de kendimizi belirttikleri saatlere göre ayarlayalım, en azından işlerimize geç kalmayalım.
1
186 Elektrik arıza bildiriminden yaklaşık 7 gündür sokağımızdaki iki elektrik lambası yanmadığı için son 4 gündür arıza kaydı oluşturuyorum. 12.08.2024 tarihinde akşam saatlerinde bağlandığım müşteri hizmetleri temsilcisi F****** Hanım'ın kaba ve çözüme odaklı olmayan konuşmaları beni rahatsız etti. Yetkili ile görüşmek istediğimde yetkili benim diyerek daha da üslubu çirkinleştirdi. Öncesinde görüşmüş olduğum müşteri temsilcileri beyefendiler ve son görüştüğüm hanımefendi kayıt alırken benden sadece isim, soyadı, mahalle, sokak adı, apartman adı ve numara alırken F****** Hanım ısrarla benden T.C. Kimlik numarasını istedi. Daha önceki kayıtlarda T.C. Kimlik numarasını vermediğimi, diğer çalışanların böyle bir talebi olmadığını söylediğimde 'Onlar beni alakadar etmez, ben prosedür uyguluyorum' dedi. O zaman daha önce görüşme yaptığım müşteri hizmetleri temsilcileri prosedür uygulamıyor muydu? Ayrıca 7 gündür sokağımızda hâlâ elektrik lambaları yanmamaktadır.
1
19 Temmuz 2024 tarihinde 204863412**7 numaralı siparişimde N11 satıcısı yedekparçam com satıcısından 3 ürün sipariş ettim. Alışkanlık olarak video ile eve gelen tek koliyi açtım. Kolide 2 ürün vardı. Firmaya mesaj yazdım, belki 10 farklı soru ile oyalayıp biz kargoya vermişiz dedi. N11 ile ilgili şikayetlerim: 1- Durumu canlı destek olarak yazarken 2-3 dakikada bir başka bir temsilci bağlanıyor, sorun ile ilgili görüşürken birden başka bir temsilci bağlanıyor, aynı şeyi 3-4 temsilciye anlatıyorsunuz ve internetimde sorun yokken sistemi kapatıyorlar, çözüm olmuyor. 2- Telefon müşteri temsilcisi iade oluşturun dedi. 3 ürüne 3 kod gönderdi. Zaten 1 kayıp ürün var, diğer 2'si de aynı kolide geldi. Nasıl ayırayım dedim. Tek kodu kullanın, sorun olmaz dedi. Koliye de yazarak kayıp olan ürün kodunu tercih edip gelen 2 ürünü geri gönderdim. Sadece kayıp olan ürünün bedeli geldi. 25 gündür derdimi anlatırken saçlarım ağardı. 1-2 günümü bu saçmalığa ömrümden harcadım. Gelmeyen ürüne iade kodu açılır mı? Diğer kodlar niye otomatik olarak süreçleri ilerlemedi? Son 1 haftadır gereksiz oluşturulan ve benim uzun uğraşlarla izah etmemle zaten 1 hafta önce gittiği halde yeni kargolandı olarak güncellemesi yapılan ürünlerin iadesini bekliyorum. Sorunlu bir sisteme geçilmiş. 3- Getir'e sarıldığından beri müşteri hizmetleriniz sorunlu. Sorunu çözmek yerine müşteriye günlerce bekleyeceksiniz demekten öteye geçmiyorlar. 4 yıl N11'de satış yaptım. Önceden anında satıcı aranır, ulaşılamazsa tekrar tekrar aranarak satıcı ile görüşüp sorunlarla ilgili çözüm müşteri aranıp aktarılırdı. Sadece birkaç yıl önce böyleydi. Yazık, bitmişsiniz.
1
19 Temmuz 2024 tarihinde Hepsiburada uygulaması üzerinden Hepsipay limiti kullanarak kahve makinesi ve TV satın aldım. Ancak TV ürünü kargoda hasar aldığı için Hepsiburada tarafından direkt iade süreci başlatıldı ve ücret iadesi yapılacağı tarafıma bildirildi. Konu hakkında Hepsiburada müşteri temsilcisini aradım ve sipariş verdiğim LED TV ürününün ücret iade sürecini sordum. Yetkili, yalnızca kahve makinesi ürünü için hizmet aldığımı ve haliyle TV için taksit ödemeyeceğimi, yalnızca kahve makinesi üzerinden taksit yapılacağını söyledi. Ben de tamam deyip onayladım. Söz konusu TV 14.304 TL, diğer ürün olan kahve makinesi ise 4.298,99 TL. Ancak 5 Ağustos 2024 tarihinde yaptığım kontrolde 4.298 TL'ye aldığım ürünün taksitlendirmesinin Ekim 2024 için 5.107 TL ve Kasım 2024 için 5.107 TL olduğunu görüp müşteri hizmetlerini aradım. Kendileri sistemlerinde bir sorun olduğunu ve 2-3 saat sonra aramamı söylediler. Fakat ben çalıştığım ve işlerim yoğun olduğu için ertesi gün, 6 Ağustos'ta müşteri hizmetleri ile yaptığım konuşmalarda her taksit için hizmet bedeli 2.900 TL alındığını ve bu durumu düzeltemeyeceklerini söylediler. Kendilerine 4.298 TL'lik ürün için 10.214,12 TL ödeyecek olmamın mantıklı olup olmadığını sordum. Tüm ürünleri iade etseydiniz ödemezdiniz dediler. Fakat 22 Temmuz 2024 tarihinde müşteri hizmetleri ile taksitlendirmenin nasıl olacağını konuştuğumda, kendilerinin diğer ürün üzerinden taksitlendirme yapılacağını ve almadığınız hizmetin ücretini ödemeyeceksiniz dediklerini söyledim. Şu an hâlâ konuyla ilgili şikayetim Hepsiburada uygulamasında mevcut fakat asla yardımcı olunmuyor. Aksine 4.000 TL olan ürün için 10.000 TL ödememi benim suçum olarak lanse ediyorlar. Müşteri hizmetlerinde görevli olan kişinin söylemleri üzerine ben siparişim hakkında tamamen iade yolunu seçmedim çünkü bana ne taksit bedeli ismi altında 2.900 TL alınacağı ne de tüm ürünleri iade edersem bu problemlerin ortadan kalkacağını söylediler. Ben yalnızca bir tüketici olarak Hepsiburada'nın alışveriş prosedürlerini ezberlemek ya da öğrenmek zorunda değilim fakat müşteri hizmetlerinde çalışan kişilerin bu sorumluluğu alması gerekir. Ben o kişinin sözüne ve bilgisine güvenip taksitlerimi sürekli kontrol etmedim. Taksit bedeli diye bir şey olduğu dahi söylenmedi ama sözleşmemizi imzalamışsınız deyip konuyu kapattılar ve dün bahse konu konuşmayı dinlediklerini fakat temsilci hatası bulunmadığını söylediler. Kendim tahmin etmeliydim sanırım taksit bedelinin düşmeyeceğini.
1
19 yıllık Vodafone müşterisiyim. Taahhüdüm 15 ağustosta doluyormuş. Şu an ödediğimin 4-5 katı yüksek fiyatta tarife sunuyorlar. Şu an kullandığım tarifeye 130 TL civarında ödeme yaparken tarife ücretini 600 TL lere çıkartmaya çalışıyorlar. Her taahhüt süresi dolumunda benzer sorunlarla karşılaşırken bu seferki yapmaya çalıştıkları şey gerçekten canımı çok sıktı. Vodafone kullanan diğer arkadaşlara yanımda uygulamasından sundukları tarifelere baktığımda daha düşük fiyatlara daha yüksek özellikli tarifeler sunduklarını görüyorum. Yaklaşık 20 yıllık Vodafone müşterisi olarak Vodafone kullanmaktan memnunum fakat bu durum düzeltilmezse 15 Ağustos günü başka şebekeye geçeceğim. Fahiş fiyatlı olmayan, abartılmamış, normal bir ücretin tarafıma sunulmasını bekliyorum. Nasıl olsa kabul edecek mantığıyla hareket etmeyi bırakarak mantıklı fiyat teklifi tarafıma verilmezse şebeke değiştirmekle kalmayıp BTK nezdinde yasal haklarımı da arayacağım. Mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum.
1
2 Ağustos 2024 tarihinde Media Markt Marmara Forum mağazasından online mağazadan teslimat seçeneği ile AirPods Pro 2. Nesil kulaklık aldım. Faturasını yollamadılar. 1 haftalık bir süreç ile uzun uğraşlar sonucu faturayı aldım ancak 1 hafta sonra yolladıkları faturada yanlışlıklar vardı. Faturada cihazın seri numarası yok ve fatura tarihi de yanlış. Bunların yanı sıra sattıkları cihazın garanti süresi 2 ay erken başlamış. Bu durumda cihazım garanti kapsamına girmiyor ve faturası yok durumunda oluyor. Cihazımın orijinal faturasının tarafıma yollanmasını veya faturası olan bir cihaz ile değişimini istiyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti ve yasal yollara başvuracağımı bildirmek isterim.
1
2 Temmuz'da sipariş verdim, hala gümrükte gözüküyor. Güncelleme gelmedi. Yakında Eylül'de şehir dışına çıkacağım, o zamana kadar ulaşır umarım. Temu'dan şikayetçiyim. Bir an önce bu durumun çözülmesini bekliyorum. 12 gün oldu, siparişim hala gümrükte.
1
2 adet Yui S7 robot süpürge alalı 4 ay kadar oldu. İkisinde de toz haznesi kapağı 1'er ay arayla kırıldı. Yui teknik destek komple toz haznesi satmak istiyor. Bana sadece şeffaf kapakçık lazım diyorum, komple olur diyor. 1 ay sonra tekrar arayın, bakalım dedi. Yerli mallara güvenmeyelim mi anlamadım. Yui S7 şeffaf kapakçık sorunu var, ona göre karar verin.
1
2 adet kargom Tekirdağ/Çorlu'da ikamet etmeme rağmen Manisa ve Muğla bölgelerine gönderilmiş. Müşteri hizmetlerini aradığımda beni kargo yönlendirme diye bir birime aktardılar ve 10 dakika müzik dinlememe rağmen kimse ile konuşamadım. Kargo hatasını düzeltmek için müşteri bu kadar uğraşmamalı.
1
2 aylık bebeğimi özel aşı hakkında bilgi almak için gittim fakat yanlış bilgilendirme yapıldı. Rotavirüs aşısını yapabilirsin denildi fakat verem aşısı bile yapılmamıştı. Sürekli bu durumla karşılaşıyorum. Küçük bebekleri bu şekilde yanlış yönlendirmek kötü sonuçlara yol açabilirdi. Doktorların kendileri yok zaten. Asıl doktorların kendileri nerede?
1
2 bilekliğin arkası biraz kararmış ama iş görür f/p ürünü
1
2 ciyi sipariş ettim arkadaşımda çok beğendi hediye olarak aldım çok güzel duruyo her şeyle uyumlu herkes bayıldı
0
2 gün taktim hepsinin renkleri soldu
1
2 gündür takıyorum çok memnunum 24 saatte kargoya verildi hediye paketinde gönderildi. Suya da girdi kararma yapmıyor güvenle alınır f/p
0
2 hafta önce aldığım bikini takımının arkasındaki plastik, otururken bir anda kilidi kırıldı. Bana küçük gelme ya da zorlama gibi bir durum olmadan bir anda kırıldığından dolayı, hakkımı aramak için aldığım yere gidip sorduğumda bir şey yapamayacaklarını söylediler. Daha 2 hafta önce aldığımız ürün nasıl kırılabilir? Kullanmamdan dolayı olan bir şey asla değil, ürünün kalitesizliğinden kaynaklı. Lütfen bu konu hakkında yapılması gereken 'iade, değişim vs.' ne varsa yapılsın. Ürünleri alırken bu kadar kalitesiz olduğunu hiç düşünmemiştim.
1
2 hattımla Vodafone yeni geçtim ancak numara taşıma sırasında 10 GB hediye gelmesi gerekiyordu 1 numarama geldi. Diğerine halen gelmedi. Lütfen konuyla ilgili gerekli aksiyonları alın. Umarım Vodafone'a geçtiğime pişman olmam. Teşekkür ederim. Acil geri dönüş bekliyorum.
1
2 kere ayrı zamanlarda para yatırdım. İki denememde de para hesabıma geçmedi. Müşteri hizmetleri çok ağır ve hiçbir şekilde sorunum çözülmedi. Paramı yediler. Acil bir çözüm bekliyorum. Hesabıma geri iadesini istiyorum. Bunun gibi olay ilk defa başıma geliyor. Benim hala hesabıma geçmedi
1
2 rengini aldım çok memnunum
0
2 siyah 1 kahve rengi geldi🙈 biri beyaz olmaliydi
1
2 tane aldım ve çok çok memnunum çok güzeller kargolama da çok güzeldi ablam ve kendime almıştım ikimizde BA YIL DIK kararma yapmaz diye umuyorum teşekkür ederim
0