label
int64
0
1
text
stringlengths
1
332
1
@spigana Par šo nebiju dzirdējis. Vispār tas ļoti labi izskaidro to, kāpēc man tik ļoti patīk kartupeļu talkas, ogu lasīšana un malkas skaldīšana.
1
@BriedeBriede Sēnes arī no manis, bez foto! Bagātīga sēņu raža lai pārvēršas kuplā teātra druvā!
1
@selmuushh Toties mēs homofobi neēdam bērnus. 🤔
1
@mairitagurova Paldies! Pirms 3 gadiem Maximā nopirku sīpolu paciņu un iebakstīju pie šķūnīša. Un pati brīnos, ka tās vēl joprojām aug. :)
0
@RozeIeva @LiepinLiva Esmu pro. Ar to darbā maizīti pelnu, nu labi, pelnīju.🤦‍♀️ Bet vienalga besī.
0
te uzreiz kartupeļiem jāskaidro, ka VĪRUSS NEKUR NAV PAZUDIS, citādi sāks dancāt pa galdu.
0
“Uztaisīšu vairāk, lai pietiek divām ēdienreizēm” - meloju sev katru reizi labi zinot, ka pārēdīšos un nekas pāri nepaliks
1
@GMeluskans Man garšo bezalkoholiskos alus
0
tā kā naktī gulēju 4h, atbraucot mājās, parubījos uz ~1h tagad es jūtos kā dārzeņu biezenis.
1
@ZaneGaisa Tiešām. Šo mantu ir grūti pārstāt ēst līdz katls nav tukšs
0
@trash_JH @ikigai_NJ tu kauties gribi? kafija sucks
1
@R_Medne @a_grambergs Jūs nosmietos līki uz mani skatoties😁kā ik pa 10 min, acīm šaudoties,izmetu līkumu pa istabām.Vakardienas pankūkas apēdu,2x zemenes uzēdu,zupa paēsta,maizi nograuzu, tgd kārta brokastu pārslām(pagraužu,ceru piemānīt vēderu)graužu un domāju,ka gan jau pienāks kārta rīta omletei😂
1
Ņam ņam... Piedāvājam pēdējo daļu no vācu valodas frazeoloģismu sērijas. Paldies par uzmanību! :) #KulinarischeSprichwörter #deutschlernen #vācuvaloda #frazeoloģisms https://t.co/H8UMGA0N28
1
@LauraGrevina Kinza ir super! Krabju salātus regulāri uztaisu un man tie atgādina par @LiepinLiva
1
@alisekitija Es pagājušo nedēļu arī pirmo reizi pagaršoju Miit burkānlaša sendviču. Pēc laša negaršoja, pēc burkāna arī nē, bet man patika! Ir doma uzmeistarot pašai.
1
@ritaignate @Rrrnate @Vitenav Klasiskās tējas nedzeru gandrīz nemaz. Loti patīk stipra piparmētru tēja, bez jebkādas saldināšanas. Arī stipras kumelītes. Apsaras Karkade. Es to visu saucu par Netējām - visas, kurām nav sakara ar klasiskajiem tējas krūmiem
1
@kkriistaaaaa kakao dod dzīves prieku. kafija vnk iedot energiju uz piecam minutem un tad ir tads nop neesi vairs pelnijis. dzer labak teju
1
biju kapitālistisks buržujs un pasūtīju Woltā kartupeļus frī no ezīša, 10/10, šī ir laime
0
Karstā ūdens nav. Magnētiskais skapītis nez kāpēc pēkšņi neturas ciet. Nenormāli gribas ēst, pēdējoreiz ēdu brokastis. Šodienai nav ideālals nobeigums.
1
Pēc visa, kas šodien atklāts, uzzināts, izdarīts, n-to reizi izsāpēts kā ķirsītis uz kūkas vai punktiņš uz “i”, glāze vecvectēva darinātā ābolu vīna. Tam ir ~50 gadu, un garša ir izcila 😍 Kāpēc neatkorķēju agrāk? https://t.co/zgZnB9dLVn
1
Nu laiciņš āra tik sutīgs Tomāti sasieti Brokastis top Sāk palikt labāk ar veselību Drīz uz dārzu pie vīramātes
0
@aywars_ @baiba_namniece @Elina_EK Šodien nekā nevaru, jo vispār esmu bez pusdienām un varbūt tikai vakarā ko ieēdīšu (kādu augli piemēram).
1
atceros tos laikus, kad man vēl bija dredi, mazgāju ābolu etiķī un pēc tam tie smaržoja pēc ābolu vinčika :))
0
Nevar izdomāt... atrast kam uzbraukt augumā, vai tomēr apēst zivi...
0
@Artillerry Ir tāda ļaužu suga. Ēdīs pēc pavēles sūdu un čāpstinās, kamēr vagars neizdos jaunu pavēli, ka vairs nav jāēd.
1
Gaumes lieta. Es Singapūrā arī izbraucu ar panorāmas ratu un vakariņas ēdu uz laivas virs 3 debesskrāpjiem. Kad aprunājos ar kādu, kurš bijis Singapūrā, izrādās, ka apmeklējis tās pašas izklaides. Dažreiz prātīgāk izmantot pārbaudīto, nevis taisīt pašiem savu e veselību:)
1
@bigswag85840173 es gribētu, lai man pietrūkst tikai tomātu
1
@krstpskpsns @EsEsmuTuEsmuEs Tējkarote vai divas citronu sulas, sāls un melnie pipari. Uz grauzdētas maizes garšo lieliski.
1
@leldemane Kad pieaugušies saka ņam ņam / ņom ņom
1
šodien skaista šašlika smarža pa logu, bet es neēdu gaļu.
0
Astoņi vakarā. Nu tiešām vajadzēja dažas ikdienas lietas no veikala. Auto, kur novietot nav, ko pirkt arī vairs nekā nav, alus plaukti tukši, saldējuma skapjos kā pēc sprādziena. Toties rinda, omg...
0
@donis777 Viņš ēd kā dulls. Ja deguns ar zemēm, tad zinu, ka bijis mieloties dārzā. Eži ar mums rušina zālienu, meklējot kāpurus.
1
@EdijsMajors Ind.lauks. ir Latvijas NOKIA! Ķīna/Āzija paliek un paliks arvien bagātāka, daudz vairāk var atļauties gaļu. Gaļas lopiem vajag graudus, mums graudi ir daudz un sanāk. Mums ir milzu platības, var vēl apgūt papildu!Ja būtu lozungu meistars, tad aicinātu: догоним и обгоним Америку!
0
@Videjais_LV @AndrejsDeeCee Kas mani neliek mieru visā šinī sāgā? Saldējumu sērija bija manāmi domāta eksportam - savādāk - kāpēc tie nosaukumi? Un ja tā, tad par tik šaušalīgi zema līmeņa darbu ir jābūt stipri vairāk izmisušiem, jo uz sitiena iekultos vispasaules "slavā", kas tāpat jau nav neko laba
1
“Rīgas kebabs” falafela kebabs ar mārutku mērci garšo tieši tā, kā varētu garšot aukstās zupas kebabs. Un man patīk.
1
@bubonumeris uztaisiju sviesta pupas ar vistas fileju ņamma
1
@Mara_ar_putniem @ofija_ Muskatriekst ir izcils kartupeļu biezenim.
1
@nelaimigs Gan jau mēģina palīdzēt pēc saprašanas. Pati šobrīd dzeru tēju un zvejoju pārāk garos makaronus no zupas, kuru nesen sev izvārīju. Tēja var palīdzēt radīt kaut ko uz siltas mierinājuma sajūtas pusi reizēm. Alkohols to arī dara pirmās whatever stundas, bet vēlāk tieši otrādi.
0
@a_beinarovica Bet tāpat briesmīga tam, kuram piemīt. Mani biedē situācijas, kurās kāds blakus varētu ēst 😂
1
@ms_logina Es vienureiz ieliku savas pusdienas storijā iestādes ar 200k sekotājiem instagramā. Tā laikam bijusi vienīgā reize, bet nervus kutinoša :)
0
@atheist_from_lv @DGFelton @latviangrey jēziņ, tagad arī nevarēs vairs teikt, ka saldējums ir balts, jo nēģeri apvainosies 🤦‍♀️ apturiet pasauli.
1
Vai nav savādi, ka Nemiro nav pārsūdzējis pielaides atņemšanu? Tātad labi mēs zinam ko esam ēdis ;)
1
Ēdu saldējumu. Bērns arī grib. Pasaku, lai aiziet pakaļ uz saldētavas otro atvilni. Piecēlās un gāja, tādā nedaudz piktā tonī sakot - Kas man viss šajā mājā jādara? Nu nevar nesmieties par šo 😁
1
@KristineStend man sanāca pabūt gan Stambulā, gan mazā pilsētiņā pie Grieķijas un Bulgārijas robežas. ļoti skaista zeme, bagāta ar visa veida ainavām. ēdiens burvīgs. cilvēki, kas mūs uzņēma sirsnīgi un silti. savādāk varbūt bija uz ielas, kad staigājām bez vietējiem, drusku nedroša sajūta
1
@irKarola Gan jau, ka tik pat sajūsmas pilnas, kā par burkānu lašmaizītēm un kas tur vēl par superīgiem našķiem.🤭
1
@GunitaBa Man jau kādu pusgadu! :D Interesē tikai tēja (zinu, zinu - tas nav normāli) :D
0
@vaiarine @karlis_arajs Ir daži foršie veģetārieši,kuri neēd gaļu vnk tāpēc, ka negaršo vai nav vēlami veselībai, un kuriem nav problēma pagatavot gaļas ēdienu ģimenei vai viesiem. Bet to, kuri sludina ''dzīvnieku tiesības'' un/vai iespringst par to, lai virtuvē vispār neatrastos gaļa, diemžēl ir vairāk
1
Un tik racionāli’ stāvu istabas vidū ar telefonu rokās, vienlaicīgi lēkāju Reconnected ar @CarnivalYouth un vēl ēdu banānu-šokolādes kūciņ! Like ! #pietrūkstklātbūtnes
1
@Sarmite_Kolate Saldējums ar papīrīti virsū, kurš jānolaiza un kraukšķīga vafele ❤️
0
@Dejass @nvtnox @GMeluskans Es arī uzaugu laukos, redzēju kā manā acu priekšā tiek nokautas cūkas un teļi. Pēc tam tam ilgi raudāju un vēmu ikreiz ēdot viņu kotletes. Gaļu nevaru ieēst joprojām.
0
@alise_bi 5 gadu vecumā pateicu, ka gribu būt veģetāriete, jo nevarēju izturēt, ka vakariņās bija jāēd mana vasaras labākā drauga Alfrēda kotletes. (mīļš teliņš). Lieki teikt, ka visu izvēmu. No gaļas nāk vēmiens joprojām.
1
Izrādās, ka šodien ir Eid al-Fitr, ko es savā baltā cilvēka ignorancē uzzināju tikai tajā brīdī, kad mūsu palestīniešu dzīvokļabiedrs pieklauvēja pie manas un gata istabas durvīm, lai uzdāvinātu man šokolādes kasti.
1
@WilmaLinda Man patīk Gotiņas konfektes sajauktas ar pienu - kaut kas līdzīgs sguščonkai, tikai do it yourself variants. Ar konsistenci variēju, ļoti garšo. Vaikstos no klimpām (Latgalē tās par kļockām sauc), kā arī nekad nesapratīšu dārzeņu piena zupu, fu fu fu.
0
@annabindere Ne tikai uzēsties uz viņiem,bet izēst no dzīves vispār 👿👿👿
1
Negribēju svinēt dzimšanas dienu, bet atbraucu no darba un dēls stingri noteica - dzimšanas dienā jātaisa ballīte. Tā nu sēžam uz terases, ēdam mafinus, dzeram citronūdeni un svinam dzimšanas dienu!
1
Veikals SOLO Cēsīs - amazing vieta, ļoti iesaku kūku “Gaiziņš”
1
@v5_c4 Man patīk cepenē kopā ar batāti, kartupeļiem ar visu mizu, kādu sparģeļi vēl un lasi 😍😍😍💣💥💥💥
1
@latviangrey Dārzkopība un ēst gatavošana - man ir prieks par labiem rezultātiem citiem, bet nestāstiet man, kā iestādīji tomātiņus, tagad domā iesēt papriku. Un dalīšanās ar receptēm. Tak po!
1
@krizdabz ... saldējums vai kāds ledus kokteilis līdzētu!
0
es tikko tik ļoti nepareizi izlasīju šo tvītu
0
Visai pasaulei ir video kā Gobzems darbavietā saeimā ēd puņķus ?https://t.co/E3ZJnPYRjy
0
@pavluts Ko tu te dirs, arvienvārdsakot. (C)BēBēBrokastis. prezis ir tukšākā vieta kāds vien LV ir bijis, ausaini jūs izglābāt no iespējamiem sūdiem un ielikāt siltā vietā briselē, novadu reforma nafig nekad nav bijusi vajadzīga. Un Covid krīzi izvilka tikai pateicoties Kariņam.
1
Satikšanās prieks ❤️ Veselības klubā. Uzsākam nodarbības klātienē 🎉 Piedevām tikām pie jaunajiem Lipostick Fit☘️ žēl ka man nav ko mest nost 😂 bet nogaršot nogaršošu😍 #esmucoralclub #iamcoralclub #coralclub #team… https://t.co/oU4dv9n67d
1
Kafija izdzerta, bet gribās vēl. Jādzer būs vēl, jo ir takš Vasarsvētki, pa svētkiem tak var. :) Turklāt Zinaīdas kundze izcepa dikten gardu rausīti. Katru reizi Zinaīdas kundze saka vienu un to pašu frāzi (par rausi): "Šoreiz neizdevās'', bet rausis tiek aprīts mega ātrumā. :)
1
@LieneBrizga @urotbergs Zini, sparģeļi garšo brīnišķi arī bez TĀS mērces.
0
Rīt nebūšu skolā aizcietējumu dēļ, ēdu ķīseļa sauso maisījumu.
1
@lpenicina Regulāri treniņi, pastaigas. Daudz laba sātīga ēdiena ēd (veču porcijas), tad tik daudz našķu neprasīsies. KB joprojàm, kaut treniņi regulāri un arī daža sacensība bijusi. Bet protams, hormoni... Anyway, svars nav galvenais. No treniņiem atgriezīsies spēks un tvirtums muskuļos.
1
@ZandaRadzina Tam suņam es visas savas bulciņas atdotu. Arī kafiju. Visu. Tik mīlīgs purniņš...
0
@elinakursite Sajūtās jau nekas neparādīsies visticamāk...holesterīns ir "silent killer"...nesen pie manas draudzenes uztura speciālistes Bērnu slimnīcā kāda paciente bija, kas ēda tikai keto jau gadiem - holesterīns esot bijis ekstrēmi augsts un uz sejas tie izsitumi ar tauku ieslēgumu 😬
1
Visiem edija zupas burka liekas pretīga, bet tāpat gribās nedaudz pagaršot
0
@androns @MPriekulis @kasparsskincs Pirmkārt, vadstatņi ir zagti un zogot nav plaša izvēle. Otrkārt, jā, tā ir tā vieta, siltie ēdieni vēl tur ir ok, bet bulciņas gan ar mušām, gan pelējumu un ko tik vēl ne!
0
@oskarsvizbulis Stevijas produkti tikai vienam kantorim sanak un ir ēdami - šokolādes fabrika Pobeda. Viss cits kas satur steviju ir garām :(
0
Tik skumji, ka nekur nevaru atrast savu vietu. Tāpēc sēžu virtuvē, dzeru tēju Karalienes gaumē, skatos uz dvielīšiem un reģistrēju čekus loterijai. Un klusi pasmejos par sevi.
0
Tikko sapratu, ka neesmu samaksājusi RS sodu kopš tās dienas, kad neaizgāju uz citas skolas Ziemassvētku balli un tā vietā devos uz Jarmarkas atklāšanu un ēdu Ausmeņa kebabā. Tas bija decembris, oooops.
0
Kad sunim uzbrūk kaķis un tu nostājies priekšā, tādā veidā upurējot savu kāju. Nekas, iekoda bez asinīm, izbīlis liels, bet jūtos kā warrior. Mortal combat, baby. 😱
1
@JanaSima Ģimenē arī iecienītas sēnes, bet pēdējā laikā labāk ēdu ceptus sīpolus ar šķiņķi tīrā veidā, bez šīs piedevas.
0
@rubinstein_ veca tēja pff https://t.co/QZGmyiAIbd
1
@bizenajs @GirtsS Mēs togad no ~5. līdz 10.maijam bijām Spānijā, un jums te bij siltāks nekā mums tur. Un septembris arī bij silts, man daudz tomātu paspēja ienākties. Auksts bija tikai tajā nedēļā uz Dziesmusvētkiem.
1
@ZvaigzneAnete Palasīju komentus un cilvēkiem patīk. Uz "https://t.co/r4uCgKz5IT" kartupeļiem gan jau izdosies bizīti noturēt arī tad, kad viss puslīdz atgriezīsies normālās sliedēs.
1
Šodien 1. jūnijs. Skolas laika neapstrīdami labākā gada diena. BRĪVLAIKS! Veselus 3 mēnešus nekādas skolas, mājas darbu, atzīmju un skolotāju. Tikai saule, ezers, futbols, draugi un darbi – zāles pļaušana, biešu ravēšana, siena un salmu kraušana šķūnī, u.c. Tas bija forši…🙂
1
@Lidotajs @Borovkovs @ainarsbr11 Te ir vieta Pola saldējuma reklāmai ;)
1
Uztaisīju griķus ar gaļu un dārzeņiem. Tagad domāju, kā to skaisti pa itāliskam nosaukt. Paskatījos guglē. Sanāca saracenato.
1
Beidzot kāds ir padomājis par normālu tilpumu. Paņem 1 šādu un nedēļai pietiek 🍾1️⃣⏩7️⃣🥂 Lēts, viegls un garšīgs 👍🏻 Promo veikals 🛒 https://t.co/bUFPWxABDx
0
@SkujaVilnis Manam bērnības krancim arī savulaik iekoda. Lauki, nekādi vetārsti. Milzīgs pampums un laikam arī sāpes, gulēja vienā pozā ar purnu uz priekšķepām nekustīgi. Visu nakti kopā nogulējām virtuvē uz grīdas. No rīta viss bija labi, atskaitot nogulētās un notirpušās ķepas.
1
@bebitsvaig @DvinuMamma Man abas reizes tā normāli līdz gadam, pēc tam palika tikai midzinot. No kādiem 8 mēn vairāk kā uzdzeramais, jo tad beidzot abi sāka ēst citu ēdienu un kārtīgi.
1
@birzniecepaula Negarso labi jaa , bet nu kā krēms garšo - to nevaru komentēt
1
@ervalde_ aa, ja pārējās dzer (kafiju ofc), tad kafija arī ir good choice👌🏼
0
Paņēmu kkādu veselīgo padzērienu. Pēc krāsas spriežot nodomāju, ka būs auglīši un nelasīju nosaukumu. Tikko iedzēru un iesita biešu garšu - sīkums, bet nepatīkami.
0
@ritaignate Ta cik saprotu Toriju pakaļkrēsli kurina, bet lai kāds āmurgalva Boriss būtu, viņam tiešām neesot apetīte kaut ko vērt vaļā. Jūnija vidus - beigas - varbūt? Kā arī ko vērt vaļā? Krogus un kafejnīcas? Kino? Teātrus? Nē, nē, un vienkārši nē. Veikalus - varbūt.
1
@gintsivuskans Ļoti atkarīgs no gaumes – man garšo IPAs un pale ale, attiecīgi es priecājos, piemēram, par Nurmes Triangulum, Malduguns Sānslīdi un Hopalaa – Hopalaa viss man garšo īstenībā.
0
@E_Stendzenieks Par ko tāda sāpe, cienītais? Daudzos restorānos pat šlipsi un uzvalku prasa kā dreskodu. Ja gribat ēstuvi, kur līdzās ēd puspliki urlēni piemīztās peldbiksēs ar gregorlenti uz vienas, bet kāškrustu uz otras rokas, un KKK kapuci pār plecu, tad varbūt to jāmeklē kaļiņingradā?
0
@KaijaSkujina Īsti nesaprotu, kartupeļu stādāmās talkas nevarēs būt? Jo nav pasākums?
0
Katram ir tiesības brīvi paust savu viedokli. Tad lūk. Mans viedoklis ir tāds, ka persona, kura 29.09. vakarā vadīja pavecu Mercedes-Benz S-klasi ar vnz 17AM, ir ar dārzeņa intelektu. Pie viena, atvainojos visiem citiem dārzeņiem par epitetu.
0
@ancetarvida Nu un arī viss ... RIP mazajam vanagam. Plkst. 13 Milda atlidoja un bez ilgas domāšanas mazo noknāba un saplosīja. Abiem ērgļu cāļiem vismaz pusdienas tika ...
1
Jau šosestdien braucam Sāmsalu! Vīna un saldējuma degustācija, vakarā SPA! https://t.co/Van3Bi2O70 Lai rastos iekāre braukt, iesakām palasīt par Igauniju - https://t.co/GkRyfHw0fZ https://t.co/AFr3Gdlw4S
1
@Vinotava @elinakursite @janksb @Meibija @DagnijaNeimane Uzņēmums plaukst, ja klienti saņem to, ko vēlas, ne? Ja grib gaļu ar sēnēm šādā piedāvājumā - lūdzu. Ja grib ar georga lentīti pie sirds un molekulāro virtuvi, jāiet citur. Bet viens gan skaidrs - ja būtu vecs un nekvalitatīvs, cilvēki neietu.
1
@kasparsskincs Tajā trauciņā ir saldējums. Ja tu viņu ēdīsi tik daudz un bieži kā es, arī tādi musīši uzaugs! 🥴🥴🥴 🤣
0
@bibaiba @agijakola Tu beeeidz, tur pat ir gurķis! Šodien manējie pusdienās ēda vienkārši kartupeļu putru no pakas ar krējumu. Jo es vairs nevarēju, un to pašu putru beigās abi īsti neēda. 😁
0
@FoodUnion Jūsu ražotais saldējums Pols aizskar Kambodžiešus, kuriem vēl ne tik senā atmiņa nežēlīgā diktatora Pola Pota veiktais Sarkano khmeru genocīds. Pieprasu mainīts nosaukumu uz kādu mazāk aizskarošu, piemēram, Pauls.
1
@Reinis_Me Es vienbrīd biju totāli atkarīga no kafijas, tagad it kā joprojām dzeru ikdienā, bet varu arī nedzert. Pliks silts ūdens vai tēja no rīta strādā tikpat labi.